آخرین آمار کورونا در ایران:  در ۲۴ ساعت گذشته تاکنون (آدینه)  ۱۱۲ تن  جان باختند و ۲۱۱۵ تن دیگر مبتلا شدند

سخنگوی  وزارت بهداشت اعلام کرد:  در شبانه روز گذشته تاکنون ۱۱۲ تن از مبتلایان جان دادند، که ۵ تن در مقایسه با روز قبل کاهش نشان می دهد و مجموع جان‌‌باختگان این بیماری به ۲۱ هزار و ۲۴۹ تن رسیده است».

سیما لاری گفت:  از ظهر روز گذشته تا امروز ۲۱۱۵ تن دیگر به کورونا مبتلا شدند که حدود  ۷۵ تن  از روز قبل بیشتر است و در مجموع به  ۳۶۹ هزار و ۹۱۱ تن رسیده است».

لاری افزود: ۳۸۱۱ تن از بیماران حالشان وخیم است ودر وضعیت شدید این بیماری قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت  گفت: ۱۳ استان کشور در وضعیت قرمز و ۱۷ استان در وضعیت هشدار قرار دارند.

در ادامه این خبر علیرضا زالی سرپرست  ستاد مقابله با کرونا در تهران، از مراجعۀ ۵۴۰۰ نفر طی شبانه‌روز اخیر به بخش‌های سرپایی مراکز بهداشتی و درمانی تهران خبر داد و اعلام کرد که از این مراجعان، ۴۷۰ نفر با تشخیص کورونا، نیاز به بستری در بخش‌های بیمارستانی داشتند و ۱۲۳ نفر از آنان نیز در بخش‌های ویژه بستری شده‌اند.

حسین حسن‌نژاد معاون سیاسی، استانداری مازندران، نیز  گفت: «استان مازندران همزمان با برگزاری محرم در وضعیت و شرایط قرمز قرار گرفته است و در این شرایط، امکان شیوع بیشتر شده است».

او برگزاری عزاداری محرم را عامل و همچنان با توجه به شرایط قرمز در استان، بسیاری از خدمات عمومی از جمله اقامتگاه‌ها، تفرجگاه‌ها و مواردی از این قبیل نیز به دلیل جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری کرونا تعطیل شده است بنابراین امکانات و تمهیدات برای پذیرش این حجم از مسافر در استان وجود ندارد».

وی افزود: «سواحل استان مازندران، شناگاه‌ها و پارک‌ها نیز تعطیل هستند».

همچنین حمیدرضا مبشری، رئیس شبکه بهداشت رامسر نیز اعلام کرد: «وضعیت دیروز و امروز این شهر از نظر شیوع ویروس کرونا حتی از شرایط قرمز هم فراتر رفته است».

او با هشدار به مسافرانی که قصد سفر به استان‌های شمالی به ویژه مازندران را دارند، افزود: «بیش از ۵۰ روز است که استان مازندران در شرایط قرمز قرار دارد».

نمایندۀ نوشهر نیز با اشاره به وضعیت استان مازندران گفت: «تقریباً وضعیت ۸۰ درصد شهرهای استان مازندران، قرمز و زرد است».