سخنگوی وزارت بهداشت ادعا کرد: از ظهر روز گذشته تا امروز، ۱۱۷ تن از مبتلایان جان دادند، که ۲۲ تن در مقایسه با روز قبل افزایش نشان می دهد و مجموع جانباختگان این بیماری به ۲۲ هزار و ۴۱۰ تن رسیده است».
سیما لاری گفت: در شبانه روز گذشته تاکنون ۲۱۵۲ تن دیگر به کورونا مبتلا شدند که حدود ۱۱۷ تن از روز قبل بیشتر شده است و در مجموع به ۳۸۸ هزار و ۸۱۰ تن رسیده است».
لاری افزود: ۳۷۳۳ تن از بیماران حالشان وخیم است ودر وضعیت شدید این بیماری قرار دارند.
او مانند روز گذشته گفت: ۱۳ استان کشور در وضعیت قرمز و ۱۵ استان در وضعیت هشدار قرار دارند.
در ادامه این خبر، دکتر محمد فتحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز، گفت: در حال حاضر ۳۹۳ نفر در بیمارستانهای استان به خاطر کرونا بستری هستند، و ۱۰۸ نفر از این بیماران بدحال هستند.
او افزود : «تعداد بیماران بستری شده بد حال در ۲۴ ساعته گذشته به ۱۰۸ نفر رسیده و متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته، ۸ بیمار مبتلا به کووید- ۱۹ جان خود را از دست دادهاند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۹۷۵ نفر رسیده است».
پرویز یزدان پناه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: «در حال حاضر ۲٧۸ بیمار کرونایی در بیمارستانهای استان بستری هستند که از این تعداد ۱۱۷ بیمار کرونایی قطعی و ۲٣ بیمار در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند».
آرش نجیمی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، نیز اعلام کرد: «هم اکنون بیش از ۱۰۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های اصفهان بستری هستند و شمار بیماران کرونایی بستری در بخش مراقبت های ویژه (آی سی یو) نیز افزایش یافته و به بیش از ۲۰۰ بیمار رسیده که باعث نگرانی است».
دکتر حسین فرشیدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان، نیز گفت: در حال حاضر هرمزگان در حالت تهدید و هشدار جدی قرار دارد؛ خصوصا که در حال حاضر بحث بازگشایی مدارس مطرح است که یک دغدغه خاطر بسیار شدید برای ما، نظام آموزشی کشور و در نهایت برای خانواده ها است.