آخرین آمار کرونا در ایران: شمار جان باختگان به ۲۶۵تن رسید و شمار مبتلایان از ۵۲۲ هزار تن گذشت

وزارت بهداشت خبر داد:  در۲۴ ساعت گذشته تاکنون  (آدینه) ، ۲۶۵ تن جان باختند و ۴۶۱۶ تن دیگر مبتلا شدند.

سیما لاری گفت : در شبانه روز گذشته تاکنون  « ۲۶۵ تن از مبتلایان جان دادند، که ۹ تن در مقایسه با روز قبل افزایش نشان می دهد و مجموع جان‌‌باختگان این بیماری به ۲۹ هزارو ۸۷۰ تن رسیده است».

خانم لاری افزود: « از ظهر روز گذشته تا امروز، ۴۶۱۶ تن دیگر به کورونا مبتلا شدند که حدود  ۶۴ تن از روز قبل بیشتر شده است و در مجموع به  ۵۲۲ هزار و ۳۸۷ تن رسیده است».

او گفت:  ۴۶۸۴ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند و حالشان بسیار وخیم است .

او اعلام کرد که همچنان ۳۰ استان کشور در وضعیت قرمز و هشدار قرار دارد.او اعلام کرد که همچنان ۳۰ استان کشور در وضعیت قرمز و هشدار قرار دارد.

در ادامه این خبر دکتر محمدحسین صومی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، نیز خبرداد که  تاکنون ۴۲ هزار نفر در آذربایجان شرقی به کورونا مبتلا شده‌اند که  حدود ۴/۵ درصد از این بیماران، حدود یک هزار و ۸۹۰ نفر، جان‌باخته‌اند.

او  شمار مرگ روزانه بر اثر ابتلا به کورونا در مراکز درمانی آذربایجان شرقی را براساس آمارهای رسمی ۲۰ نفر اعلام کرد و افزود که «جان‌باختن روزانه ۲۰ نفر بر اثر ابتلا به کرونا در این استان نشانه بسیار بدی است.»

به گفته دکتر صومی هم اکنون یک هزار و ۱۲۲ نفر مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های تبریز و دیگر شهرهای آذربایجان شرقی بستری هستند و بیش از ۱۳۰ نفر زیر دستگاه تنفس مصنوعی قرار دارند و به کمک دستگاه نفس می‌کشند.

او  تاکید کرد که ۵۰ درصد از حدود یک هزار نمونه برداری روزانه از بیماران مشکوک به کرونا در آذربایجان شرقی مثبت می‌شود و هشدار داد که این نشان می‌دهد کرونا در جامعه به شدت در حال گسترش است.