وزارت بهداشت خبر داد که در ۲۴ ساعت اخیر(دوشنبه)۱۱۳ تن از مبتلایان جانشان را از دست دادهاند؛ که ۶ تن از روز قبل بیشتر است و مجموع جانباختگان این بیماری به ۸ هزار و ۹۵۰ تن رسیده است
سیما سادات لاری، گفت: در شبانه روز گذشته تاکنون ۲۴۴۹ تن دیگر به کورونا مبتلا شدند که حدود ۲۳تن از روز قبل بیشتر است و در مجموع به ۱۸۹ هزار و ۸۷۶ تن رسید.
خانم لاری افزود: وضعیت استانهای خوزستان، آذربایجان غربی، هرمزگان، کردستان و سیستان و بلوچستان قرمز است.
علیرضا زالی سرپرست ستاد مقابله با کورونا در تهران نیز خبرداد که در شبانه روز گذشته ۲۶۰ نفر مبتلا و ۲۴ نفر جان باخته اند
آتش سوزی ها مشکوک در ایران گسترش می یابد. ارتش در رقابت با سپاه، برای اطفای حریق ابراز آمادگی کرد
ابراز آمادگی ارتش برای کمک به فرونشاندن آتش سوزی های مداوم در ایران، این گمان را تقویت می کند که بروز حریق یک امر اتفاقی نیست، بلکه عواملی در سراسر ایران برای ابراز تنفر نسبت به رژیم و متزلزل ساختن پایه های آن، برخی نهادها و اماکن و حتی جنگل های ایران را به آتش می کشند.
وزارت بهداشت در تهران اعلام کرد: از این پس وسایل پیشگیری از بارداری دیگر رایگان توزیع نمیشود. جمعیت ایران پیر و زاد و ولد رو هم کم شده است و بر شمار سالخوردگان افزوده شده است.
حکومت ایران از لحاظ ایدوئوژی معتقد است باید جوانان را به ازدواج و زادو ولد تشویق کرد.آنان می گویند جمعیت ایران باید ۵۰ درصد رشد کند و به ۱۲۰ میلیون نفر برسد.
این در حالی که خانواده های ایرانی قادر نیستند که حتا شکم خود راسیر کنند، شمار زیادی از انان از آوردن فرزند خودداری می ورزند و حتی در برخی موارد بکلی حاضر نیستند بچه دار شوند.
حامد برکاتی مدیرکل دفتر سلامت جمعیت و خانواده وزارت بهداشت گفت: «وزارت بهداشت تمامی اقدامهای پیشگیری از بارداری که پیش از این در شبکه بهداشتی ایران بوده از جمله وازکتومی و توبکتومی را مگر در صورت خطر جانی حذف کرده و سیستمهای تشویق به فرزندآوری را افزایش داده است».
برکاتی افزود: «برای اولین بار در تاریخ نرخ رشد جمعیت ایران به زیر یک رسیده و آمار زاد ولد در سال گذشته نسبت به سال ۹۴ ۲۵ درصد کاهش داشته است.»
علی خامنه ای پیشتر تاکید کرده بود که جمعیت ایران باید افزایش یابد و فرزندآوری باید به “فرهنگ” تبدیل شود.
خامنهای بارها بر لزوم افزایش جمعیت در ایران تاکید کرده،اما خواسته او با واکنشهای مختلفی روبهرو شده و شماری از تحلیلگران با اشاره به چالشهای زیستمحیطی، اقتصادی و اجتماعی، تردیدهایی را در این مورد مطرح کردهاند.