آخوند زیبایی نژاد: اگر حاکمیت از حجاب کوتاه بیاید، فردا حکومت اسلامی باید زیر بار بی اخلاقی های بیشتری برود. این سخنان در حالی بیان می شود که در سال های حکومت ایران، فحشاء و تن فروشی به علت فقر مالی و فشارهای حکومتی ده ها برابر سابق شده است.
رئیس مرکز تحقیقات زن و خانواده جمهوری اسلامی گفت: حجاب “اولین” و از کلیدیترین چالشهای جمهوری اسلامی است.که اگر زنان این را بپذیرند به راحتی سایر فشارها و تحقیر های اعمال شده از سوی حاکمیت را می پذیرند.
آخوند محمدرضا زیبایینژاد، افزود: اگر جمهوری اسلامی در مقابل آن کوتاه بیاید باید به “دیگر مسائل” نیز تن در دهد. وی در ادامه گفت: حکومت ایران نشان داده در مقابل زنان حاضر به عقبنشینی نیست.
محمدرضا زیبایینژاد، ظاهرا بحثهای درون جنبش فمینیستی در ایران را به خوبی دنبال کرده و در سخنانش به بسیاری از چهرههای مطرح فعالان حقوق زن در ایران و نظرات آنها اشاره میکند. البته این جا و آنجا با تعبیرهایی که نهایتا به تحریف این بحثها و به نفع اجباری به نام حجاب تمام میشود؛ به این معنا که گویا بخشی از جنبش فمینیستی در ایران مخالفتی با حجاب اجباری نداشته است.
وی میگوید: «نخستین چالش انقلاب اسلامی بعد از پیروزی، حجاب بود،چالشی که ۴۰ سال است ادامه دارد، هزینه سنگینی روی دست حکومت و مخالفان حجاب گذاشته، اما برخلاف سایر چالشها هنوز مسئولان نظام را وادار به عقبنشینی و اصلاح مسیر خود نکرده است».
روح الله خمینی در ۵ اسفند سال ۵۹ در فیضیه قم گفته بود که زنان باید با حجاب اسلامی به محیط کار بروند. همچنین برخی از شخصیت ها مانند محمود طالقانی نیز در ۱۹ اسفند ماه به فلسفه حجاب پرداخت و در نهایت بیان کرد که قرار نیست حجاب توسط حکومت اجباری شود.
آخوند محمدعلی ایازی، با عنوان “قرآن پژوه حوزه علمیه قم” در این باره گفته که در آیات و روایات، اسلامی هیچ دلیلی برای اثبات الزام به حجاب وجود ندارد. و بهترین راه مقابله با بدحجابی، فراهم کردن فرصت انتخاب برای مردم است.
مهدی نصیری سردبیر سابق کیهان نیز در این باره گفته : امام جمعه ای را میشناسم که دخترانش حجاب محکمی ندارند اما آن امام جمعه در نماز جمعه به حجاب دیگران متعرض می شود