علیرضا پناهیان روحانی اصولگرا و نزدیک به علی خامنه ای اعلام کرد که حسن روحانی ، رئیسجمهوری و بقیه مسئولان اگر از رهبری تبعیت نکنند به جهنم میروند.
آخوند پناهیان از روحانیون شیعه حکومت در مراسم سوگواری محرم گفت:« مساوات یعنی کاری که ابوالفضل العباس در تبعیت از امام حسین کرد؛ رئیسجمهوری و بقیه مسئولین هم باید برای رهبری همین کار را بکنند، والا به جهنم میروند ».
او با اشاره به نامگذاری یک خیابان به نام مهندس بازرگان بیان کرد: «جنگ تحمیلی به خاطر بازرگان بود، ۱۷۰۰۰ شهید ترور هم همینطور؛ این عدالت است که اسمش را میگذارید روی خیابان؟»
پناهیان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «اولین کسی که از عدالتخواهی صحبت کرد هاشمی رفسنجانی با طرحهای لیبرالی بود؛ بچه که نیستم هر کس از عدالتخواهی بگوید غش کنم براش، مثل برخی از این جوانانی که اخیراً آمدند».