آمار رسمی وزارت بهداشت: شمار قربانیان همچنان رو به کاهش است، تعداد مبتلایان بالا رفته است

بر اساس تازه ترین آمار منتشر شده از سوی وزارت بهداشت، آمار مبتلایان به کورونا  به ۱۰۷ هزار و ۶۰۳ تن رسیده که نسبت به روز گذشته ۱۳۸۳ مورد جدید شناسایی شده است. ولی در همان حال ادعا می شود که شمار جانباختگان، همچنان رو به پایین است. سخنگوی وزارت بهداشت در گزارش خود افزود که در ۲۴ ساعت اخیر، ۵۱ تن از مبتلایان جانشان را از دست داده‌اند؛ و آمار جان باختگان به ۶۶۴۰ تن رسیده است.

کیانوش جهانپور افزود: تاکنون  ۸۶ هزار و ۱۴۳ تن بهبود یافته‌اند و ۲۶۷۵ تن از بیماران نیز بدحال هستند.

یک پزشک ایرانی در گفت و گو با رسانه های خارجی فاش ساخت : آمار جان باختگان ۴تا۵ برابر آمار اعلام شده از سوی حکومت ایران است

یک پزشک ایرانی که خواست نامش فاش نشود در مصاحبه با تلویزیون فرانس ۲۴ به پنهان‌کاری رژیم ایران در آمار جان‌باختگان کرونا اشاره کرد و گفت: واکنش مقام‌های رژیم ایران به ویروس کرونا یکی از بدترین واکنش‌ها بود.

این پزشک ایرانی افزود: ما یکی از اندک کشورهایی بودیم که پروازهای مستقیم به چین را هم‌چنان و تا آخرین لحظات ادامه دادیم و همچنان هم می دهیم . از طرف دیگر، آماری که اعلام می‌شد خیلی کمتر از آن چیزی بود که با آن مواجه بودیم. تجربه‌ای که من داشتم این بود که این آمار ۴ تا ۵برابر بیش از آن چیزی بود که اعلام می‌شد.

وی گفته که نظارت کامل بر آمار جان باختگان بر عهده سپاه پاسداران است و هر کس که اماری را در این زمینه منتشر کند برکنار و در مواردی که از رده های پایینتر درمان باشد بازداشت خواهد شد.

همچنین حامد مظاهریان،‌ معاون شهرداری تهران، نیز اعتراف کرد:  دست کم؛ ۳۹۲ نفر از کارمندان شهرداری تهران  به کورونا مبتلا شده اند.شهرداری  با کاهش ۴۰ درصدی بهره ‌وری نیروی انسانی مواجه شده است.

مظاهریان افزود:  تاکنون ۱۲ نفر از کارکنان  شهرداری و بخش خصوصی طرف همکاری با این نهاد جان باخته اند.

پیشتر، ناهید خداکرمی، رییس کمیته سلامت شورای شهر تهران، به روزنامه شرق گفته بود: «روزانه در تهران بین ۷۰ تا بالای ۱۰۰ نفر بر اثر ابتلا به کرونا یا مشکوک به کووید- ۱۹ دفن می‌شوند».

محمدجواد حق‌شناس،‌ رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران هم از نبود شفافیت در آمار وزارت بهداشت درباره مبتلایان و جان‌باختگان کرونا انتقاد کرده بود.

سعید نمکی وزیر بهداشت حکومت نیز خبرداد که  ممکن است در پاییز امسال، آنفلوآنزا و موج دوم کورونا باهم بروز کنند و یکی از پاییزهای سخت پیش‌رو باشد.

کمیته اپیدمیولوژی، وزارت بهداشت  نیز در بیانه ای که انتشار یافت ، عنوان می‌کند فصل بعدی انتقال کرونا “احتمالا در پاییز و زمستان ۹۹ خواهد بود و ممکن است موجی قوی‌تر از موج فعلی بیماری باشد».

ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت نیز با ابراز نگرانی از روند افزایشی بروز کرونا در خوزستان، گفت:  اوضاع در خوزستان بسیار بحرانی است

وی درباره روند صعودی کرونا در تهران و خوزستان و احتمال بازگشت تعطیلی‌ها، گفت: اگر روند شیوع کورونا افزایشی باشد حتما تصمیمات سختگیرانه ‌تر و بازگشت به گذشته را خواهیم داشت..

علی‌اکبر ولایتی، رییس بیمارستان مسیح دانشوری، که پذیرنده مبتلایان به ویروس کرونا در تهران است،نیز اعلام کرد: ۱۰ درصد کادر پزشکی و پرسنل این بیمارستان به این ویروس مبتلا شده‌اند.

ولایتی افزود:  «در روزهای اوج بیماری تعداد مراجعات روزانه به ۴۵۰ تا ۵۰۰ نفر هم می‌رسید.»

وی افزود: روزانه حدود ۷۷ نفر به درمانگاه برای تشخیص و درمان کرونا مراجعه می کنند و در این مدت حدود ۱۹۵۸ نفر پذیرش شده‌اند.

همزمان، محمدرضا ظفرقندی، رییس سازمان نظام پزشکی کشور، اعلام کرد بر اساس آخرین آماری که در سازمان نظام پزشکی جمع‌آوری شده است در میان کل کادر پزشکی شامل پزشک، پرستار و کادر و خدمه بیمارستانی حدود ۴۲۰ نفر تاکنون به کرونا مبتلا شده و نزدیک به ۱۱۰ نفر هم جان باخته‌اند.