آمریکا تردیدی ندارد که حکومت ایران فتنه گر و عامل اخلال در منطقه است

رئیس ستاد پیکار علیه ترور در وزارت خارجه ایالات متحده، ناتان سای لِس، می گوید که مقامات ارشد آمریکای تبردیدی ندارند که حکومت کنونی ایران یک عامل فتنه گری و آشوب است و نیت های مغرضانه ای را در خاورمیانه دنبال می کند.

سای لس، که به یک همایش پژوهشی در اسرائیل دعوت شده بود، در مصاحبه ای با “وای نت نیوز”، در واکنش به خصومت های حکومت ایران علیه اسرائیل و رفتارهای حزب الله لبنان، به تصمیم ایالات متحده علیه اسماعیل هنیه سرکرده گروه تروریستی حماس پرداخت و گفت که این گونه تصمیم ها، کشورهای دیگر را نیز تشویق می کند که از همکاری با عوامل تروریستی در جهان دوری جویند.

این شخصیت که مسوولیت او در وزارت خارجه ایالات متحده پیکار با عملیات تروریستی در جهان است، در این مصاحبه گفت: ایالات متحده و اسرائیل دو شریک بسیار نزدیک در مبارزه با ترور و خشونت می باشند و علت آمدن من به اسرائیل نیز همین همکاری است.

او گفت: در هفته ای که در اسرائیل اقامت داشت، رشته گفتگوهای مهمی با مقامات وزارت خارجه اسرائیل به عمل آورد و به آگاهی آنها رساند که ایالات متحده به نبرد علیه ترور ادامه می دهد و به عنوان بخش کوچکی از این تلاش، اسماعیل هنیه و سه نهاد مربوط به ترور را در فهرست سیاه قرار می دهد.

در کنار هنیه، دو تَشَکُّل مصری نیز از جانب ایالات متحده نهادهای تروریستی شناخته شده اند. مفهوم این اقدام آن است که بانک ها و موسسات مالی بین المللی اگر پولی از این افراد یا سازمان ها در اختیار داشته باشند، آن را بلوکه می کنند.

در مورد رویارویی با فتنه گری های حکومت ایران در منطقه، رئیس ستاد پیکار علیه ترور در وزارت خارجه آمریکا گفت: «از هنگام به روی کار آمدن دولت ترامپ، دگرگونی عمیقی در سیاست های ایالات متحده در مبارزه با ترور و خشونت رخ داده و دولت واشنگتن تردیدی ندارد که حکومت اسلامی ایران عامل اصلی ترور و خونریزی در این منطقه است، و در این زمینه، دولت واشنگتن تردردی به خود راه نمی دهد.

سای لس گفت: ایالات متحده تردیدی ندارد که حکومت ایران می کوشد نفوذ خود را در کشورهای خاورمیانه گسترش دهد  و از این رو یک خطر جدی برای اسرائیل و امنیت ایالات متحده به حساب می آید. او گفت: دولت واشنگتن به خوبی ازاین خطر آگاهی دارد و در برابر آن خواهد ایستاد.

یادآوری می شود: علی اکبر ولایتی مشاور امور بین المللی رهبر حکومت ایران در آخرین مصاحبه خود گفت که جلوگیری از گسترش نفوذ حکومت ایران در کشورهای منطقه، علمی غیر ممکن است.

فرماندهای سپاه پاسداران نیز چندی پیش با افتخار گفته بودند که حکومت اسلامی ایران در پایتخت های چهار کشور منطقه حرف آخر را می زند. منظور آن ها دخالت های نظامی و سیاسی ایران در عراق، سوریه، لبنان و یمن بود. ولی بسیاری از تحلیلگران بر این باورند که نفوذ حکومت ایران امری موقتی و رو به زوال بوده است و می باشد.

معاون رئیس جمهوری ایالات متحده، مایک پنس نیز در همایش جمهوری خواهان گفت: ایالات متحده به حکومت ایران اخطار داده که باید از فعالیت های منفی خود در منطقه دست بردارد.

مایک پنس که اخیرا دیدار مهمی نیز از اسرائیل داشت، و شب گذشته (پنجشنبه) در همایشی در ویرجینیای جنوبی در حضور نمایندگان کنگره آمریکا سخن می گفت، کارنامه دولت پرزیدنت ترامپ را در مبارزه با ترور و زیاده خواهی های حکومت ایران بسیار موفق توصیف کرد و گفت این دولت توانسته است به همه خطرهای جهانی که امنیت ایالات متحده را تهدید می کند، به مقابله بپردازد.

معاون ریاست جمهوری آمریکا در این نطق از جمله گفت: «ما به حکومت اسلامی ایران هشدار داده ایم که از رفتارهای خود دست بردارد» و افزوده گفت: «کارنامه دولت ترامپ در مقابله با اقدامات بی ثبات کنند در جهان، چمشگیر بوده است. این اقدامات از جمله شامل منزوی ساختن کره شمالی، و اقدام علیه دیگر رویدادهایی بوده که صلح و امنیت را در سطح بین المللی و یا منطقه ای مورد تهدید قرار می دهد».

مایک پنس، در بخش دیگری از سخنان خود، در مورد رفتارهای حکومت اسلامی ایران گفت: «ما به ایران هم اخطار کرده ایم و جنگ علیه تروریسم را به افغانستان  و منطقه خاورمیانه محدود ساخته ایم » و افزود: «رهبری فرمانده کل نیزوهای مسلح ایالات متحده و همچنین دلاروی نیروهای صلح آمریکایی موجب شده که داعش و خلافت ادعایی آن در آستانه فروپاشی کامل قرار گیرد».

 

 

2 دیدگاه‌

  1. عجم یعنی گنگ ایرانی متحیر کنندست من تو همین سایتا همیشه رای منفی میدم به نظامو حجاب اجباری.ببین همیشه ایرانی ها ۹۰ در صد به بالا ناراضی بودن ولی اگه ۵ دقیقه تلگرام قطع بشه من که تحمل ندارم.اگه ۵ دقیقه برقم بره تحمل ندارم.خانومم ۵ دقیقه توی سرما بود هرچی فحش بود بهم.بهش گفتم خدا نکنه پس مملکت بهم بریزه.توی همین تهران ۹۰ درصد ناراضین و ۲۰ ملیون نفر هستن خوب اگه یک ملیون بریزن بیت رهبری کار تمومه.پس ایرانیها هم میگن نه همم زیاد حال تحرک ندارن.پس مردمم یه جورایی اینا را هم میخان.من برا امنیت.میدزن غرم میزنیم یه ذره چشم میگیریم ولی زیادم نمیخاهیم بپکه مثل سوریه اوکراینو اینا.خودشون میدونن اگر پکید باید مثل حلب سوریه برگ درخت بخورن.من توی رای مجلس خبرگان به هر چی میانه رو بود رای دادم.

Comments are closed.