احضار عیسی سحرخیز، روزنامه نگار منتقد به دادسرا، برای اجرای حکم زندان

به گزارش خبرگزاری هرانا، عیسی سحرخیز، روزنامه‌نگار منتقد و از بنیانگذاران انجمن دفاع از آزادی مطبوعات، جهت اجرای حکم حبس در ارتباط با پرونده پنج سال پیش (سال ۹۴)، به دایره اجرای احکام شعبه ١ کیفرى دادسراى عمومى و انقلاب ناحیه ٢٨ تهران احضار شد.

در این احضاریه از سحرخیز خواسته شده است که طی مدت ۵ روز از تاریخ ابلاغ، جهت اجرای حکم به دادسرا مراجعه کند.

عیسی سحرخیز با انتشار یادداشتی گفته است: «در این بحران کرونا و روزه دارى ماه رمضان، احضاریه و ابلاغیه جدیدى از راه رسیده است، آن هم باز در مورد پرونده سال ٩۴ که دربردارنده ى احکامى چون “تبلیغ علیه نظام”، “توهین به رهبرى” و “توهین به روساى قوه قضائیه و مجریه سابق، صادق لاریجانى و محمود احمدى نژاد” بود و نتیجه اش هم شد حکم حدود دو سال حبس!»

همچنین دادسرای عمومی و انقلاب تهران با انتشار اطلاعیه‌ای، درباره تایید اظهارات کارفرمای خصوصی شرکت نیشکر هفت‌تپه در پرداخت رشوه به استاندار خوزستان، اعلام کرد: «سخنان این کارفرما بدون هیچگونه تهدید و فشار بوده است و تحت بررسی قضایی است.»

امید اسدبیگی، کارفرمای خصوصی شرکت نیشکر هفت‌تپه، در جریان تحقیقات قضایی اعلام کرده که «مبالغی را در خصوص مسافرت استاندار خوزستان و خانواده او هزینه کرده است که این مطالب صورت‌جلسه شده و در پرونده موجود است».

به گزارش سامانه خبر ی مشرق نیوز که به نهادهای امنیتی نزدیک است، در جلسات دادگاه کارفرمای خصوصی شرکت نیشکر هفت‌تپه اعلام شده که اسدبیگی به ‌واسطه شخصی به اسم علی‌اکبر میرزائی، ۲۰۰ هزار دلار به همسر استاندار خوزستان رشوه داده است.

بر اساس این گزارش، همچنین همسر استاندار خوزستان اعتراف کرده که اسدبیگی برای یک سفر استاندار و خانواده‌اش ۲۵ هزار دلار هزینه کرده است.

اما با این حال اسدبیگی در دادگاه گفته که استاندار خوزستان «فرد متمولی است و چندین آزمایشگاه دارد و نیازی به ۲۵ هزار دلار من ندارد».

وی در ادامه گفت: «من به آخر خط رسیدم. اینها می‌خواهند هفت‌تپه را از من بگیرند. بیایید از من بخرید. برخی بازپرس‌ها از من می‌پرسند آیا با دادستان کشور و پسرش رابطه مالی داری؟ به من می‌گویند با حجتی وزیر جهاد کشاورزی و جهانگیری معاون اول رابطه مالی داری؟ پس وقتی به دادستان کشور اتهام می‌زنید، استاندار خوزستان جای خود دارد».

دادسرای عمومی و انقلاب تهران این سخنان کارفرمای خصوصی نیشکر هفت تپه را “قویا” تکذیب کرد و اعلام کرد که راجع به شخص دادستان کل کشور و فرزند او “هیچ بحث و یا سوالی از جانب بازپرسی و یا متهم” مطرح نبوده است.
محسن صالحی و رسول سجاد، دو نفر از مدیران کل بانک مرکزی، نیز جزو متهمان این پرونده هستند.