احمد توکلی در لفافه گفت: خامنه ای نمی گذارد جلوی فساد مالی در بنیاد مستضعفان گرفته شود

نماینده مجلس حکومت  فاش ساخت که دفتر خامنه ای از افشاگری در مورد فساد مالی گسترده ای که در بنیاد مستضعفان حکم فرما می باشد جلوگیری می کند احمد توکلی در این زمینه گفت:  گردش مالی بنیاد مستضعفان ۳۶ هزار میلیارد تومان است، شفافیت مالی باید از دفتر مالی  رهبری شروع شود. این دفتر مانع اصلی در اجرای بسیاری از  شفافیت های  مالی در کشور است.

احمد توکلی، که خود از نیروهای سیاسی اصولگرا در حکومت ایران، است در گفت و گو با روزنامه اعتماد چاپ تهران گفت: «من آذر ماه ۹۷ خدمت رهبری رسیدم و به ایشان گفتم که شما درباره شفافیت بالاترین و بهترین حرف را زدید و هیچ‌کس بالاتر از شما حرفی نزده و نمی‌تواند هم بزند.

شما فرمودید که مردم از همه‌ چیز جز مسائل امنیتی و دفاعی باید مطلع باشند ولی امروز ما شاهد آن هستیم که حدود نود درصد این نامه‌ها که روی آن مُهر محرمانه زده می‌شود، بی‌خود است و توهم افراد است که باعث شده که فکر کنند مردم نباید از این مسائل مطلع شوند».

توکلی گفت: «من در آن دیدار به رهبری عرض کردم حالا که شما همچین حرفی زده‌اید، برای شفافیت از دفتر خودتان شروع کنید، آن‌وقت سازمان و نهادهای مثل بنیاد مستضعفان هم دیگر نمی‌توانند از این مساله پیروی نکنند.

او ادامه داد: «پس از آن دیدار من با همراهی جمعی از کارشناسان زبده که عمده آنان را جوانان تشکیل می‌دادند، طرحی تهیه کرده و آن را تقدیم دفتر رهبری کردم. ولی متاسفانه در دفتر رهبری سد محکمی وجود دارد که نگذاشت از این مساله و طرح ما برای شفافیت استقبال شود و به دست خامنه ای برسد .

توکلی گفت:  مسئولان نزدیک به خامنه ای  درباره مسائل و معضلات به رهبری  دروغ می‌گویند و حقیقت را پنهان می‌کنند، مردم این اقدام را به کل مسوولان آن نظام سیاسی تعمیم می‌دهند و نمی‌گویند که مثلا فقط فلان‌فرد دروغ گفت و بقیه نگفتند. ما شده‌ایم چوپان دروغگو و باید بپذیریم که اعتماد مردم به ما مسئولان در قیاس با گذشته بسیار کمتر شده است».

توکلی درباره  بنیاد مستضعفان گفت که مصادره اموال مردم ای که به خارج رفتند در ابتدای زمامداری حکومت  «براساس ضوابط و قانون نبود و در آن زمان برخی قضات کم‌سواد یا ظالم نیز وجود داشتند که به اشتباه یا عمد، مال مردم را می‌گرفتند که چندین نوبت به این مسائل رسیدگی شد و هنوز هم دادگاه‌هایی وجود دارد که به این مسائل رسیدگی کرده و اموال مردم را به آنان برمی‌گردانند».

توکلی گفت: «قابل‌انکار نیست که بنیاد مستضعفان، سازمانی عریض وطویل است با گردش مالی ۳۶ هزار میلیارد تومانی.»

برخی بر این باورند که اموال این بنیاد تحت کنترل رهبر حکومت  اسلامی ایران است که بخشی از سودهای بنیاد مستضعفین مستقیما به حساب های بانکی علی خامنه ای در بانک های خارجی فرستاده می شود

بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، یک ماه پس از روی کار آمدن حکومت اسلامی به دستور خمینی به هدف تجمیع اموال و دارایی‌های مصادره شده افرادی که به خارج گریختند و یا اعدام شدند و تخصیص آن به نیازمندان، راه‌اندازی گردید و هم اکنون یکی از نهادهای متمول و قدرتمند زیر نظر علی خامنه ای  است که هیچ شفافیتی درباره وضعیت مالی آن وجود ندارد اما برآورد شده که صاحب میلیاردها دلار دارایی است.

وزارت خارجه آمریکا سال گذشته  در پیامی در توییتر خود به مناسبت روز جهانی مبارزه با فساد ، به ثروت علی خامنه ای  و بنیاد مستضعفان و نهادهای زیر مجموعه او نوشته بود او که مرد مقدسی خوانده می‌شود، املاک اقلیت‌های دینی را می‌بلعد و بعد پول نقد را به سپاه پاسداران منتقل می‌کند.