ادامه ارزیابی مقامات نظامی و سیاسی در ایران: خطر جنگ با آمریکا بسیار پائین است

مقامات نظامی و سیاسی رژیم ایران همچنان ارزیابی می کنند که خطر وقوع جنگ با ایالات متحده بسیار ضعیف است

مقامات نظامی و سیاسی رژیم ایران همچنان ارزیابی می کنند که خطر وقوع جنگ با ایالات متحده بسیار ضعیف است و علیرغم رویدادهای روزهای اخیر، شدت نگرفته است.

نظامی عبدالرحیم موسوی، فرمانده ارتش حکومت در این رابطه گفت:‌ «رصدهای اطلاعاتی ما جنگ را نشان نمی‌دهد».

نظامی موسوی گفت: «ما آماده‌باش هرگونه حمله‌ای هستیم و تحرکات دشمن را به صورت مرتب رصد می‌کنیم». او ادعا کرده افزود: « توان بازدارندگی ارتش اسلامی ایران، آن‌ها را مایوس و مستاصل کرده است» .

این ادعای قدرت، در حالی بیان می شود که ایالات متحده به اقدامات خود برای ترساندن رژیم ایران با شتاب بیشتری ادامه می دهد. همین روزهای اخیر بود که رتش آمریکا خبرداد که  بدنبال افزایش تنش در خاورمیانه، ۱۲ فروند جنگنده های رادارگریز از نوع اف بیست و دو خود را به قطر فرستاده است که نخستین سری از این هواپیماها ۳ روز پیش  در پایگاه هوائی عُدید ODAYD مستقر گردید .

فرمانده ارتش حکومت ایران ماه گذشته با نظری متفاوتی هشدار داده و گفته بود : «تهدیدات امروز جدی است. البته این تهدیدات در ابتدای کار زمینی نخواهد بود، اما نیروی زمینی به عنوان محور همه عملیات‌ها باید با این وجود آمادگی خود را حفظ کند» .

نظامی موسوی این بار  در واکنش به موضع‌گیری‌های رییس‌جمهوری آمریکا درباره جنگ گفت: ««به نظرم بهتر است ترامپ را رها کنیم تا مانورهای معمول خود را انجام دهد ».

پرزیدنت ترامپ پیشتر گفته بود جنگ احتمالی با ایران کوتاه خواهد بود و سرباز آمریکایی در ایران پیاده نخواهد شد.محمد جواد ظریف،‌ وزیر خارجه حکومت  ایران،‌ در پاسخ به این مواضع ترامپ، احتمال جنگ کوتاه را «یک توهم» خوانده بود.

پاسدار  امیرعلی حاجی‌زاده،‌ فرمانده هوافضای سپاه پاسداران پیشتر گفته بود: «طرح مباحثی همچون جنگ نظامی و سایه جنگ» را «ساخته و پرداخته غرب است  و آمریکا اراده و جرات حمله به ایران را ندارد ».

ارتش ایالات متحده آمریکا پس از بالا گرفتن تنش‌ها با ایران به تقویت نظامی خود سرعت بخشید اولین اقدامات تقویت  نظامی امریکا  در منطقه ۲ماه پیش با گزارش هایی در باره  جابه‌جایی موشک‌های بالیستیک کوتاه ‌برد با قایق سپاه پاسداران در خلیج فارس شروع شد.

در این مدت دولت امریکا بدنبال حفظ امنیت و صلح در منطقه ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن همراه با شماری از بمب‌افکن‌های استراتژیک بی- ۵۲را نیزعازم خلیج فارس کرد برای کامل کردن اقدامات نظامی خود یک هزار و ۵۰۰ نیروی تازه به خاورمیانه اعزام کرد اما با توجه به ادامه داشتن تنش های متعدد از سوی حکومت ایران نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا ناوگروه تهاجمی «یو‌اس‌اس باکسر» را به حوزه ماموریت ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بحرین  اعزام کرد.

هم اکنون نیز بیش از۱۲ فروند هواپیماهای رادارگریز اف بیست و دو خود را به قطر فرستاده است . آیا بازهم جنگی در منطقه رخ نخواهد داد.

یک دیدگاه

Comments are closed.