ادامه اعتراض گروه ها به اقدام اسرائیل درمورد طرح انتقال پناهجویان به رواندا

برنامه دولت اسرائیل برای انتقال هزاران تن از مهاجران غیرقانونی کشورهای آفریقایی به رواندا همچنان جنجال برانگیز است. در روزهای اخیر در ده‌ها کشور جهان تظاهراتی در حمایت از این پناهجویان برگزار شد.

حزب چپ گرای «مرتس» در اسرائیل تصمیم گرفت یکی از رهبران خود را به کشور افریقایی رواندا بفرستد که شرائط زندگی در آن جا را برای پناهجویانی که قرار است به آنجا انتقال یابند، مورد بازرسی قرار دهد.

مخالفان این انتقال می گویند که رواندا یکی از عقب مانده ترین کشورهای آفریقایی است و حکومت آن دیکتاتوری است و از این رو نمی تواند برای سکونت این افراد مساعد باشد.

گروه‌هایی از بازماندگان هولوکاست در اسرائیل و جوامع یهودی جهان نیز با این تصمیم دولت اسرائیل مخالفت ورزیده اند.

برخلاف گزارش های پیشین که در آن ها شمار پناهجویان سال های اخیر و فرزندان آن ها که در اسرائیل زاده شده اند، حدود ۲۵۰ هزار نفر برآورد شده بود، مقامات رسمی شمار پناهجویان از کشورهای آفریقایی را ۳۸ هزار نفر ارزیابی کرده‌اند که حدود ۱۵ هزار نفر آنان تقاضای پناهندگی کرده‌اند. از این شمار، اداره اقامت و مهاجرت اسرائیل تا کنون به ۶۵۰۰ پرونده رسیدگی کرده و تنها یازده درخواست را مورد تائید قرار داده است. همچنین اجازه اقامت موقت به ۱۱۰۰ نفر از پناهجویان دارفور اعطا گردیده است. آن سرزمین که در کنار سودان است، در سال‌های اخیر شاهد کشتارهای هولناک بوده است.

همزمان اعلام شد که سفیران بسیاری از کشورهای آفریقایی در اسرائیل نیز از تصمیم دولت اورشلیم ابراز ناخرسندی کرده‌اند.

پرزیدنت روبی ریولین رئیس جمهوری اسرائیل، شب گذشته (پنجشنبه) در یک سخنرانی گفت که با پناهجویان افریقایی ابراز همدردی و همبستگی می‌کند، ولی دنیا بداند که اسرائیل کشوری کوچک و دارای امکانات محدود است و در درجه نخست باید به برادران یهودی خود برسد که از کشورهای جهان به اسرائیل مهاجرت کرده و می‌کنند.

 

2 دیدگاه‌

  1. پناهجویان متقاضی پناهنده گی در اسرائیل چرا و چگونه و بر طبق کدام تقاضا، اسرائیل در نزاع با فلسطین و حزب اللله لبنان را برای اقامت گزیدن سرانجام در انتخاب قرار داده اند آیا حتی روند تروریسم و جنگ در اسرائیل با ارزش تر و مقدس تر از سایر نقاط جهان است، شبات شالوم

  2. درود، هر کشوری مانند یک خانواده است که اول باید منافع مردمش را تامین کند وبعد به دیگران بیندیشد و البته در فکر تامین امنیت مردمش نیز باید باشد (( شاید در میان مهاجران جاسوس هایی از کشورهای دیگر باشند که )) بخواهند امنیت اسراییل را به مخاطره بیندازند چون ((اسراییل تنها کشور دموکراتیک خاورمیانه)) است وطبیعی است که دشمنان زیادی در بین خاورمیانه داشته باشد .پس باید خیلی مقترانه و محتاطانه تصمیم بگیرند .پیروز باشید

Comments are closed.