ادامه قهرمان سازی سلیمانی: صنعت قاسم سلیمانی از “برنج هسته‌ای”»تا قاب داشبورد خودرو 

احسان مهرابی، با انتشار مقاله ای با عنوان صنعت قاسم سلیمانی در ایران وایر،  نوشته است: صنعت قاسم سلیمانی،  عنوانی است که می‌توان بر پروژه‌های مختلف این روزها در حکومت ایران  گذاشت. پس از یک وقفه ۳۰ ساله و پایان یافتن سوژه‌های تبلیغاتی رژیم درباره جنگ ایران و عراق و فرماندهان کشته شده در جنگ، کشته شدن قاسم سلیمانی خون جدیدی را به دستگاه پروپاگاندای جمهوری اسلامی تزریق کرده است.

این تحلیلگر ایرانی در ادامه نوشته است: در این میان نهادهای مختلف در سالمرگ  کشته شدن قاسم سلیمانی گوی سبقت را از یکدیگر در انجام پروژه‌هایی به نام او می‌ربایند. وزارت بهداشت همه طرح‌های مربوط به یافتن بیماران مبتلا به کورونا را به نام او نام‌گذاری کرده و آموزش و پرورش از نام‌گذاری ۱۰۰ مدرسه با این عنوان خبر داده است.

در این میان صداوسیما نیز در تبلیغات خود  از تولید برنج هسته‌ای رقم شهریار در مازندران هم‌زمان با سالمرگ قاسم سلیمانی خبر داده است و ایران خودرو نیز از افتتاح خط تولید فریم داشبورد دنا به نام او گفته است

مهرابی گفته است: در ادامه این پروژه سازی ها شرکت تولیدی “هایرآتا” خط تولید لوازم‌خانگی با عنوان قاسم سلیمانی راه اندازی کرده که محصولات یخچال فریزر، اجاق‌گاز و ماشین لباسشویی را برای افراد کم‌درآمد با حداقل قیمت و بدون در نظر گرفتن سود تولید می‌کند.

او در ادامه نگاشته است: در این فضا زندانیان جرایم غیر عمد هم بی نصیب نمانده و آنان را در طرحی به نام نذر آزادی برای سلیمان آسمانی، آزاد کردند.

مهرابی گفته است : این نام‌گذاری‌ها هزینه جدیدی را ایجاد نمی‌کند و تنها یک نام‌گذاری است؛ اما در این میان طرح‌های تبلیغاتی نیز اجرا شده که بر اساس برآوردها میلیاردها تومان هزینه دارد.

او در ادامه افزود: حالا دیگر توزیع کتاب و دیگر اقلام، اهدای ماسک، توزیع غذا بین نیازمندان، برگزاری مراسم شب شعر و نمایشگاه کتاب و نمایش فیلم، از جمله بخش‌های این تبلیغات حکومت برای سلیمانی بوده است . حتی دراین شرایط کور نایی و آلودگی هوا هم در تهران همایش “رسانه و مکتب سلیمانی” با حضور زینب سلیمانی برگزار شد.

مهرابی نوشته است : البته حکایت بدین جا ختم نمی شود و حکومت انواع مسابقه‌های ورزشی که به دلیل کورونا تعطیل شده بود نیز با نام قاسم سلیمانی برگزار کرده است.

همچنین شهرداری تهران و شهرستان ها هم در بیلبورد و ساختن مجسمه و پوستر گویی با هم مسابقه گذاشته اند تا جایی که دو دیوارنگاری و ویدئو مپینگ، هم روی برج آزادی اجرا شده است .

یادآور می شود : بودجه این طرح‌ها توسط نهادهای دولتی پرداخت می‌شود؛ بودجه‌هایی که حکومت  آنها را اعلام نمی کند. تنها بودجه شفاف درباره قاسم سلیمانی بودجه ۱۰ میلیارد تومانی بنیاد او در سال ۱۳۹۹ بوده است. موضوع این بودجه نیز پس از انتشار گزارش‌ها درباره بودجه هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی این بنیاد، در سال ۱۴۰۰ مطرح شد.