ادعای رادیو و تلویزیون دولتی ایران: «علت خودکشی “دختر آبی” ابتلای او به بیماری روانی بوده است!»

رادیو و تلویزیون حکومت اسلامی با تهیه برنامه های جعلی و غیر واقعی می کوشند مرگ سحر خدایاری را مشکلات روحی و روانی وی نشان دهد

تلاش های تبلیغاتی رژیم ایران برای لوث کردن مسؤولیت رژیم در مورد علت خودسوزی “دختر آبی” همچنان در ابعاد گسترده ادامه دارد و این بار  رادیو و تلویزیون حکومت اسلامی با تهیه برنامه های جعلی و غیر واقعی می کوشند مرگ سحر خدایاری را مشکلات روحی و روانی وی نشان دهد .

دو روز پس از اعلام رسمی خبر مرگ سحر خدایاری بر اثر خودسوزی، شبکه یک صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در بخش خبری ۲۰:۳۰ گزارشی را پخش کرد که در آن ضمن صحبت با پدر سحر و بدون ارائه هیچ سند و مدرکی مدعی شده بود که این دختر جوان نه به ورزشگاه رفته و نه بازداشت شده بوده است.

در این گزارش خبری سعی شده بود  که تمام داستان سحر ساخته و پرداخته و البته غلوشده از سوی “رسانه‌های بیگانه” معرفی شود  و گفته شد که سحر خدایاری برخلاف شایعات ارتباطی به رأی دادگاه نداشته است.

صدا و سیما ی رژیم ایران در یک مصاحبه از پیش نوشته شده برای پدر سحر وی را وادار کردند که بگوید  سحر مشکل روحی و روانی داشته است.

در این گزارش نمایشی ، پدر سحر مدام تاکید می کند که مدافع نظام و انقلاب است و نمی‌خواهد مرگ دخترش مورد سوءاستفاده برخی جریان‌ها قرار گیرد.

پروانه سلحشوری، نماینده مجلس در واکنش به این فیلم  با لحن تندی نوشته تا سیه روی شود هرکه در او غش باشد.

پاسدار حسین شریعتمداری مدیر مسوول روزنامه کیهان تهران  نیز در ستون خبرهای ویژه، مرگ سحر خدایاری را با خودسوزی نیوشا فرهی، هوادار سازمان چریک‌های فدایی خلق ایران، در اواخر دهه ۱۳۶۰ مقابل دفتر سازمان ملل در نیویورک مقایسه کرده است.

این روزنامه که زیر نظر نمایندگی علی خامنه‌ای اداره می‌شود مدعی شده که بعدها معلوم شد نیوشا فرهی دچار بیماری افسردگی بوده و خودسوزی او ربطی به اعتراض به جمهوری اسلامی نداشته است و مسئولان سازمان چریک‌های فدایی از این واقعه “استفاده ابزاری” کرده بودند.

علی مطهری، نماینده مجلس در واکنش به پخش مصاحبه  پدر سحرخدایار ی در تلویزیون گفت: عده ای می گویند که حکمی کتبی به سحر خدایاری ابلاغ نشده بوده اما  پدرش که می‌گوید یک نفر شفاهی به او گفته که به شش ماه حبس محکوم شده است، آیا ظاهرا باید پذیرفت که اساسا حکمی از سوی دادگاه برای سحر صادر نشده بوده است.پس چرا وی به دادگاه رفته است  واساساً چرا موضوعی به این کوچکی که با چند کلمه نصیحت قابل ختم بوده دادگاهی شده است؟

خبرگزاری تسنیم نیز  هفته گذشته به نقل از  یک مقام آگاه در دادگستری استان تهران نوشته بود  که سحر خدایاری سال گذشته “در حالیکه پوشش نامناسب داشته است، با مامورین نیروی انتظامی درگیر می‌شود و به آن‌ها توهین می‌کند که مستندات لازم در همین رابطه از ناحیه مامورین تهیه و به دادسرای تهران تحویل می‌شود”.

یک دیدگاه

Comments are closed.