
آیا جنگ سایبری بین ارتش اسرائیل و نیروهای مسلح حکومت اسلامی ایران، به یک جنگ توییتری مبدل می شود؟
ارتش اسرائیل اعلام کرد که برای ایجاد ارتباط مستقیم با ملت ایران، یک حساب توییتری به زبان فارسی برپا ساخته است. این حساب در کوتاه ترین مدت توانست هزاران علاقمند را به سوی خویش بکشاند.
ظاهرا انتظار می رفت که توییتر یک ارتش، به امور نظامی اختصاص داشته باشد. ولی حساب توییتری ارتش اسرائیل سرشار از مطالبی در شناساندن سربازان اسرائیل به مردم ایران است. سربازانی که مانند هر انسان دیگر هستند، خانواده و فرزند دارند و دست کمک به سوی دیگران دراز می کنند و از جنگ و خونریزی بیزارند، ولی در همان حال قاطعانه از امنیت کشور خود دفاع می کنند.
گشایش حساب توییتری ارتش اسرائیل به دنبال موفقیتی است که حساب های توییتری دفتر نخست وزیری اسرائیل و وزارت خارجه این کشور به دست آورد.
ارتش اسرائیل می نویسد که هدف از گشایش این حساب توییتری، ایجاد ارتباط مستقیم با ملت ایران و گفت و شنود با ایرانیان است. ارتش اسرائیل بر این باور است که هیچ ستیزی بین اسرائیل و ایران وجود ندارد و آن چه هست، فتنه گری حکومت ایران است که برای پیشبرد هدف های دینی و مرامی خویش، می کوشد ملت ایران را به جنگ با اسرائیل بکشاند و امکانات انسانی و مالی ایران را در راه رویارویی جنگی با یک کشور دیگر به هدر دهد.

ارتش اسرائیل روز گذشته (چهارشنبه) اعلام کرد که همراه با گشایش یک حساب توییتری، حساب های مشابهی نیز در تلگرام و اینستاگرام گشوده که همگان می توانند به آن دسترسی داشته باشند. ارتش اسرائیل در صفحه خود نوشته است: «شما ملت ایران دشمن ما نیستید، بلکه این رژیم ایران است که با اسرائیل سر ستیز دارد».
در این توییت آمده است: «مردم ایران سزاوار آن هستند که از حقایق آگاهی یابند و این هدفی است که ما برای رسیدن به آن می کوشیم».
حساب توییتری ارتش اسرائیل، از همان لحظات اول با استقبال گرم ایرانیان و فارسی زبانان در سراسر جهان روبرو شد و هزاران نفر به عضویت آن در آمده اند.
نشانی این حساب از این قرار است: https://twitter.com/IDFFarsi
نام حساب به زبان فارسی، از این قرار است: «ارتش دفاعی اسرائیل به زبان فارسی»
حساب کاربری وزارت خارجه اسرائیل که کمتر از دو سال پیش برپا شد، به بیش از ۱۲۰ هزار کاربر رسیده است و حساب توییتری نخست وزیر که سال گذشته برپا گردید، اکنون حدود چهل هزار کاربر دارد.
نخستین مطالبی که در توییت ارتش اسرائیل قرار گرفت، مطالبی درباره عناصر تروریستی بود که رژیم ایران آن ها را برای حمله پهپادی از خاک سوریه به سوی اسرائیل آموزش داده بود.
در صفحه نخست حساب کاربری ارتش اسرائیل، سربازان این کشور با چهره انسانی خود دیده می شوند. مادری را می بینیم که یک افسر ارشد است و پسرش را در کنار خود دارد که می گوید وقتی بزرگ شود، می خواهد خلبان باشد.
همچنین افسری دیده می شود که همانند یک پدر مهربان، فرزند خردسال خود را به هوا بلند کرده است. این فرزند اونیفورم سربازی به تن کرده، زیرا از همین سن کودکی آرزو دارد که بتواند به نیروهای دفاعی به پیوندد و از امنیت کشورش در برابر دشمنانی که قصد انهدام آن را دارند، دفاع کند.
