اردوغان نگران است که ناآرامی در عراق، به داخل حکومت ایران نیز کشانده شود

گسترش موج اعتراضات مردمی در عراق، نه تنها موجب وحشت حکومت ایران شده، بلکه رژیم اسلامگرای ترکیه را نیز نگران کرده است.

رجب طیب اردوغان، رییس جمهوری ترکیه در این رابطه گفت : بگذارید صریح بگویم، ما حدس‌هایی داریم که چه کسانی پشت این شورش‌ها در عراق هستند. ما همچنین حدس می‌زنیم که اینها ممکن است به ایران گسترش پیدا کنند.

اردوغان افزود :  دستور کار این است که جهان اسلام دچار تفرقه شود و ما علیه همدیگر بایستیم. فکرش را بکنید: عراق مواضعی علیه ما گرفت. حتی ایران هم مواضعی منفی علیه ما گرفت.

اردوغان در پاسخ به این پرسش که  آیا مخالفت ایران با حمله ترکیه به شمال سوریه باعث “آزردگی خاطر” شده، گفت: چه طور نشده باشد؟ تروریست‌ها مردم ما را شهید می‌کنند و بین سربازان و غیرنظامیان فرقی نمی‌گذارند. ما نمی‌توانیم بیکار بنشینیم.