اسرائیل دستگاه های تولید سوخت جامد برای موشک های نقطه زن ارسالی ایران را منهدم کرده است

محافل خبری در اسرائیل فاش ساختند که در حمله دو پهپاد نظامی در خاک لبنان، یک دستگاه بسیار حساس و کمیاب در صنعت موشک سازی که رژیم ایران برای حزب الله لبنان فرستاده بود، بمباران و نابود شده است. این دستگاه برای تولید سوخت جامد موشک ها مورد استفاده قرار می گرفت و اگر حزب الله به آن مجهز می شد، می توانست برای موشک هایی که از ایران فرستاده می شود، سوخت جامد تولید کند و امنیت اسرائیل را بیش از پیش به خطر اندازد.

به نوشته رسانه های خبری، این دستگاه را حکومت ایران با به کارگیری شدیدترین شیوه های پنهکاری به لبنان فرستاده و آن را در خانه ای در بیروت پنهان کرده بود تا در موقع لازم به کارگاه تولید سوخت جامد انتقال یابد. ولی دستگاه های اطلاعاتی بسیار نیرومند اسرائیل توانسته بودند این برنامه را به موقع شناسایی کرده و آن را خنثی سازند.

سخن از دو پهپاد تهاجمی می باشد که یکی از آن ها به روی ساختمانی در محله شیعه نشین الضاحیه در جنوب بیروت منفجر گردید و حزب الله لبنان اعلام کرد که زیان سنگینی وارد آمده و تهدید کرد که به شدت از اسرائیل انتقام خواهد گرفت.

اسرائیل تا کنون مسرولیت این حمله را به عهده نگرفته، ولی حزب الله آن را قاطعانه به اسرائیل نسبت می دهد و حسن نصرالله در آخرین سخنرانی تهدیدآمیز خود علیه اسرائیل، تاکید کرد که این حمله پهپادی، قواعد بازی را به هم زده و حزب الله نیز نسبت به آن واکنش سهمگینی نشان خواهد داد.

مقامات اسرائیلی تائید کردند که به نیروهای نظامی در شمال کشور دستور داده شده در حال آماده باش کامل باشند. با آن که رفت و آمد غیرنظامی در شمال اسرائیل به طور عادی ادامه دارد، به واحدهای ارتشی دستور داده شده از آمد و شد در نقاط حساس مرزی خودداری ورزید. ولی اوضاع با کمک وسایل الکترونی و امکانات دیگر، دقیقا تحت نظر قرار دارد.

دولت لبنان علیه اسرائیل به شورای امنیت سازمان ملل شکایت کرده است. در جریان مباحثات، سفیر اسرائیل دانی دانون از جامعه بین المللی خواستار شد دخالت های جنگی و فتنه گرانه حکومت ایران در سوریه را متوقف سازد و کشورهای دنیا این گونه توطئه های حکومت ایران برای به آشوب کشاندن منطقه را محکوم کنند.

اشاره دانی دانون به اقدام دفاعی اسرائیل در نابود کردن پهپادهای ارسالی رژیم ایران به سوریه، با این هدف بود که بخش هایی از شمال اسرائیل را مورد حمله تروریستی قرار دهد.

کارشناسان نظامی گفتند که رژیم ایران این شیوه را در جنگ یمن تجربه کرده و چهار پهپاد بمب افکن، توسط حوثی های یمن، چند هدف حساس در خاک عربستان را مورد حمله قرار داد و آسیب جانی و زیان مالی سنگینی به وجود آورد.

آگاهان گفتند که ارتش اسرائیل به شیوه ای استقرار یافته و امکانات دفاعی خود را تقویت کرده که موجب خواهد شد نصرالله از نقشه های خود منصرف شود. کارشناسان اسرائیلی ارزیابی می کنند که نصرالله یک سیاستمدار سنجیده و هوشمند است که بی گدار به آب نخواهد زد و به خوبی می داند که حزب الله چه ضربات سنگینی را باید متحمل شود.

ارزیابی می شود که حسن نصرالله نیز همانند اسرائیل، خواهان بروز جنگ نیست. ولی ارباب حزب الله لبنان در تهران قرار دارد و ممکن است دستور دیگری بدهد