در واکنش به سخنان محمود عباس رئیس تشکیلات حودگردان فلسطینی در نشست شب گذشته شورای امنیت، مقامات ارشد اسرائیلی گفتند که نطق او ثابت کرد که رهبر فلسطینی ها خواهان رسیدن به صلح واقعی نیست، بلکه تلاش دارد جامعه بین المللی را به مصاف اسرائیل بفرستد تا این کشور را ناچار به پذیرفتن خواسته های فلسطینیان کنند، بدون آن که محمود عباس حاضر باشد به نیازهای اسرائیل و خواسته های این کشور توجهی نشان دهد و یا متقابلا گذشتی نسبت به اسرائیل انجام دهد.
شورای امنیت سازمان ملل شب گذشته (سه شنبه) نشست ویژه ای را به فلسطینیان اختصاص داد و محمود عباس دعوت شد سخنرانی اصلی باشد. ولی وی بدون توجه به سخنان و دیدگاه ها و پیشنهادهای کشورهای دیگر، در پایان سخنرانی، جلسه را ترک گفت و این رفتار با انتقاد شدید خانم نیکی هیلی سفیر ایالات متحده در سازمان ملل روبرو شد.
محمود عباس در آغاز سخنان خود خواستار شد که سازمان ملل، فلسطینی ها را به عنوان یک کشور مستقل به رسیمت بشناسد – و این در حالی که آن ها تا برپایی کشور واقعی فاصله بسیار دارند و فاقد یک دستگاه رهبری منسجم و متحد می باشند که بتواند با اسرائیل روبرو شود.
یادآوری می شود: گروه تروریستی حماس که اکنون زیر چتر حمایت حکومت اسلامی ایران و حزب الله لبنان قرار گرفته، بر غزه تسلط دارد و خواهان نابودی اسرائیل و برپایی حکومت اسلامی فلسطین است.
حماس هرگونه سازش بین حکومت خودگردان و اسرائیل را در تضاد با آرمان های می داند، ولی گفته است که اگر محمود عباس برای برپایی کشور مستقل فلسطین موفق شود، حماس با آن مخالفتی نخواهد داشت، ولی از جنگ علیه اسرائیل، تا نابودی این کشور دست بر نخواهد داشت.
آشنایان امور پیشتر گفته بودند که محمود عباس، پس از آن که از میانجیگری ایالات متحده مایوس شده، اکنون می کوشد اسرائیل را در براب رکشورهای جهان قرار دهد که بر دولت اروشلیم فشار آورند و بکوشند خواسته های فلسطینیان را بر اسرائیل تحمیل کنند.
نزدیکان محمود عباس پیشتر گفته بودند: همانگونه که کشورهای ۵+! حکومت ایران را به زانو درآوردند و برجام را به آن تحمیل کردند، اکنون تشکیلاتی مرکب از چندین کشور بزرگ و پرقدرت جهان باید خواسته های فلسطینیان را بر اسرائیل تحمیل کند – امری که اسرائیل هرگز با آن موافقت نخواهد کرد، و مسلما ایالات متحده آن را رد می کند، و بعید است که کشورهای اروپایی نیز آن را بپذیرند.
محمود عباس همچنین خواستار آن شد که ایالات متحده شناسایی اورشلیم به عنوان پایتخت اسرائیل را پس بگیرد، و از انتقال سفارتخانه آمریکا به اورشلیم خودداری ورزد. این خواسته بلافاصله توسط خانم نیکی هیلی سفیر ایالات متحده در سازمان ملل رد شد و او تا کید کرد که پرزیدنت ترامپ در سیاست خود تغییری نخواهد داد.
این واقعیت که محمود عباس بلافاصله پس از پایان سخنانش جلسه را ترک گفت، خشم خانم هیلی را برانگیخت که گفت این امر نشان بی اعتنایی رهبر فلسطینی ها نسبت به سخنان و دیدگاه های کشورهای دیگر است.
دانی دانون، سفیر اسرائیل در سازمان ملل، در واکنش به سخنان محمود عباس، او را فردی خواند که حاضر به شناسایی موجودیت اسرائیل به عنوان کشور یهودیان نیست و شریک صلح محسوب نمی شود و دارای گرایش های یهودستیزانه می باشد.
محمود عباس خواهان آن شد که طرح صلح جامعه عرب بر اسرائیل تحمیل شود و این درحالی که اسرائیل پیشنهاد کرده درباره جزئیات این طرح، با کشورهای عرب وارد مذاکره شود – ولی آن ها می گویند که این طرح قابل چانه زدن نیست و اسرائیل یا باید همه آن را بپذیرد و یا رد کند – امری که از دیدگاه اسرائیل قابل قبول نیست و نوعی تحمیل تلقی می شود، و این در صورتی که صلح باید با مذاکره و تفاهم و آشتی به دست آید، و نه آن که به زور به کسی قبولانده شود.
سفیر اسرائیل در سازمان ملل، در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به محمود عباس، یادآور شد در همان هنگام که وی از آمادگی برای صلح با اسرائیل سخن می گوید، رسانه های همگانی فلسطینی مردم و به ویژه کودکان و نوجوانان را به ادامه نبرد علیه اسرائیل و انجام عملیات تروریستی علیه شهروندان اسرائیلی تشویق می کنند.
نشست شورای امنیت در حالی برگزار شد که جنایتکاری و آدمکشی در جنگ سوریه به اوج خود رسیده و هر هفته صدها نفر در آن کشور در نبرد بین دولت مرکزی و گروه های اوپوزیسیون و همچنین اسلام گرایان افراطی، جان خود را از دست می دهند.
گفتنی است: سازمان ازایبخش فلسطین که محمود عباس رهبری آن را به دست دارد، هنوز در ایالات متحده یک سازمان تروریستی محسوب می شود.
در مورد برگزاری یک کنفرانس بین المللی به هدف پیشبرد صلح بین اسرائیل و فلسطینیان، باید یادآور شد که در طول نیم قرن اخیر و بیشتر، چندین کنفرانس بین المللی به هدف پیشبرد صلح برگزار شده که هیچ نتیجه ای به دنبال نداشته است.
بنیامین نتانیاهو بارها تاکید کرده که میانجیگری ایالات متحده را با هیچ چارچوب دیگر عوض نمی کند و نسخه های عرضه شده توسط محمود عباس درباره کفرانس بین المللی صلح مورد قبول اسرائیل نیست.
و بالاخره آن که، مباحثات شورای امنیت فرصتی بود که خانم نیکی هیلی سفیر ایالات متحده دوباره حکومت اسلامی ایران را مورد انتقاد شدید قرار دهد. خانم هیلی دوباره گفت که حکومت ایران عامل اصلی آشوب و خونریزی در سوریه، یمن، لبنان و نقاط دیگر خاورمیانه است.
به نام خدا.به نظر من زیاد با اینا بحث نکنین کارتونو بکنین
حالا چون ۴ تا یهودی اومدن دارن روی این زمینها سرمایه گذاری میکنند این اراضی برای عربها عزیز شد مردم ایران خیلی بی رحم شدن علتشم همین فلسطینو حمایت از مظلومو این داستانهاست یعنی اگر بیان و آمار بگیرن بیشترین تنفر از عرب و فلسطین در ایرانه.یک جورایی مقصر این همه فشارو فلسطینیها میدونند.یعنی اونقدر که تنفر از فلسطین توی ایران هست توی هیچ جای دنیا نیست.حتی مردم از اسلام اونقدر متنفر نشدن که از این فلسطینیها شدن.یعنی اسم فلسطینو جلوی کسی بیاری یهو با مشت میزنه توی دهن آدم جدی میگم باید از نظام تشکر کنید بهش بگو چی کار کردی؟
در همه دولتهای اسرائیل و بویژه در دولت جناب آقای نتانیاهو، همیشه اسرائیل پیشقدم صلح و آرامش با فلسطین بوده و هست ولی همیشه طرف فلسطینی پیش شرطهای غیر منطقی را عنوان کرده که به صلاح امنیت و آرامش اسرائیل نبوده و نیست ، امیدوارم روزی طرفهای فلسطینی بیاموزند که آرامش و صلح فقط با گفتگوی دوطرفه پدیدار میشود نه با خشم و کینه و پیش شرطهای غیر اصولی