در رابطه با تظاهرات خونینی که در لبنان روی می دهد و اعتراض های گسترده مردمی علیه سوء مدیریت و غارت بیت المال، تحلیلگران اسرائیلی بر این باورند که بسیاری از مردم لبنان می دانند که یکی از علل بحران اقتصادی در کشورشان، وجود حزب الله است که به صورت یک عامل مزدور خارجی رفتار می کند و باعث گردیده که بسیاری کشورها از لبنان دوری جویند و از سرمایه گذاری در آن کشور خودداری کنند.
قرار دادن حزب الله در فهرست گروه های تروریستی، و تحریم هایی که علیه آن سازمان توسط ایالات متحده برقرار گردیده، به اقتصاد لبنان نیز آسیب رسانده و کار شماری از موسسات پولی آن کشور را مختل کرده، که گرچه منظور از آن خشکاندن منابع مالی حزب الله بوده، ولی بر اقتصاد لبنان نیز تاثیر منفی داشته است.
به گمان تحلیلگران اسرائیلی، متعرضان لبنان هنوز جرات نمی کنند خشم خود را علیه حزب الله نشان دهند و خواهان پایان بخشیدن به فتنه گری های آن باشند.
شیعیان وابسته به حزب الله در تظاهرات اعتراضی در لبنان شرکت نکرده اند و شخص نصرالله نیز خواهان ادامه دولت کنونی می باشد. ولی اگر شیعیان نیز به خیابان بیایند، حزب الله و حکومت ایران که یگانه حامی آن است، در وضع دشواری قرار خواهند گرفت.
اعتراض های مردمی در لبنان، هر از چند گاهی روی می دهد، ولی هر بار علت دیگری دارد. تظاهرات کنونی به علت مالیات بستن بر حق استفاده شهروندان از واتس آپ می باشد. ولی تظاهرات چند ماه پیش در اعتراض به بالا بردن مالیات ها بود. علت تظاهرات دیگر، پائین بودن حقوق کارمندان و معلمان، و یا آسیب رسیدن به مستمری بازنشستگی نظامیان بود. حتی تخلیه نکردن زباله هایی که در معابر عمومی روی هم انباشته بود، به علتی برای برگزاری اعتراض های مردمی مبدل گردید.
با این همه، گستره تظاهرات این بار، و خشونتی که در آن نشان داده شده، در تظاهرات پیشین دیده نشده بود.
این اعتراض های مردمی در حالی برگزار می شود که کارشناسان به این باور رسیده اند که اقتصاد لبنان در آستانه ورشکستگی قرار گرفته است، زیرا بدهی های مالی کشور به سطح نجومی رسیده و بر ۸۵ میلیارد دلار بالغ گردیده که به نسبت وسعت و جمعیت لبنان، یکی از بالاترین رقم ها را تشکیل می دهد.
در حال حاضر حسن نصرالله و حکومت ایران نباید از روند رویدادها نگرانی زیاد داشته باشند. ولی مسیر اعتراض ها قابل پیش بینی نیست و اگر شیعیان نیز به آن بپیوندند، موقعیت نصرالله و حکومت ایران در برابر خطر قرار می گیرد.
سلام در هیچ جاى دنیا ودر هیچ رسانه اى دموکراسى وجود ندارد!؟ من فکر میکردم رادیو اسرائیل فارسى تنها رادیویی است که تریبون آزاد ایرانیان مى تواند باشد اما این هم سانسور مى کند، و هرآنچه بنفع اسرائیل ونه جامعه وانسانها است را در دیدگاه ها پخش مى کند.
با سلام خدمت دوست عزیز ر.س
تمامی رسانههای دنیا در ساختار رسانه خودشان یک سیاست کلی دارند . از شبکه های رادیویی و تلویزیونی و نشریات و فیلمهای سینمایی و حتی بازیهای کامپیوتری تحت یک سیاستی که سرمایهداران آنها در نظر دارند حرکت میکنند .
نمیخواهم از رادیو پیام اسرائیل تبلیغ کنم اما اگر صادقانه و عادلانه به اخبار و تحلیلهای رادیو اسرائیل نگاه کنید متوجه میشوید که به واقع بر خلاف تمامی رسانههای ایرانی زبان (( رسانه های کردی و فارسی و ترکی )) تنها رسانه ای است که به دور از سانسور و زنده باد و مرده باد مطالب خود را عرضه میکند .
شایان ذکر است که رادیو پیام اسرائیل هیچ اسپانسر مالی و سرمایه گذاری ندارد که بخواهد زیر سلطه نظرات سرمایهداران حرکت کند و تنها دلیل آنکه صادقانه فعالیت میکند عشق به مردم ایران است . (نئوهاگانا ایران)