حکومت ایران سالیان دراز ادعا می کرد که حمایتش از گروه های چریکی که آن ها را “جبهه مقاومت” نام نهاده، جنبه معنوی دارد. ولی هرچه زمان می گذرد، خود مقامات ارشد حکومت جزئیات بیشتری را درباره رساندن پول و اسلحه به این گروه های آدمکش برملا می کنند.
در همین رابطه، امیرعلی حاجی زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران تایید کرد که رژیم ایران نقش فعالی در مسلح ساختن گروههای چریکی منطقه دارد و از حمله گفت:«هرچه از قدرت موشکی در غزه و لبنان میبینید با حمایت ایران است».
این یکی از موارد نادری است که فرماندهان سپاه پاسداران مسئولیت اسلحه رسانی به گروه هی ترور عربی و فلسطینی را مورد تایید قرار می دهند.
سپاهی حاجی زاده گفت: «ما به همپیمانان و دوستان خود در جبهه مقاومت، به جای ماهی و یا ماهیگیری، ساخت قلاب ماهی را یاد دادیم و آنها الان این توانمندی و فناوریها را در اختیار دارند».
ارزیابی می شود که این رشته افشاگری ها در مورد نقش رژیم ایران در مسلح ساختن گروه ها، به هدف کم اهمیت جلوه دادن شکست رژیم در تسلط نظامی و یا سیاسی بر کشورهای منطقه می باشد. اکنون، حتی دولت عراق نیز با صراحت از حکومت ایران خواستار است که به نفوذ نظامی خود در آن کشور پایان دهد.
مقامات سپاه پاسداران بارها تاکید کردهاند که تسلیحات فلسطینیان و ایجاد “هستههای مقاومت مسلحانه” در این کشور و تشکیل گروههای مبارز جدید، بهترین کمک را به فلسطینیان میکند.
سپاهی حاجی زاده، در این افشاگری، به رساندن موشک های نقطه زن به گروه حزب الله در لبنان و گروه نیمه شیعیان حوثی در یمن اشاره ای نکرد. هدف رژیم ایران از مسلح ساختن حوثی ها، سوء استفاده از آن ها به هدف آسیب رسانی به عربستان سعودی می باشد.
کارشناسان نظامی اسرائیل ارزیابی کرده اند که رژیم ایران ممکن است در صدد برآید با همین موشک های نقطه زن که در اختیار حوثی ها قرار داده، بکوشد اسرائیل را نیز مورد حمله قرار دهد.
پاسدار امیرعلی حاجیزاده گفت: «تقاطعی از آتش، از فلسطین، لبنان، سوریه و بقیه کشورهای اسلامی» به روی اسرائیل وجود دارد.
حاجیزاده، ادعا کرد: گروههای مسلح مورد حمایت ایران در فلسطین طی ۱۰ سال از”سنگ و راکت” به موشکهای نقطهزن مجهز شدند و خیلی از آنها این فناوریها را در اختیار دارند.
این فرمانده ارشد سپاه در ادامه تلویحا با اشاره به مذاکرات برجام که مورد حمایت دولت است، گفت: «این توان موشکی قابل مذاکره نیست و غلط میکند کسی بخواهد در این زمین مذاکره کند. اجازه مذاکره درباره توان موشکی به هیچ مسئولی داده نمیشود و این خط قرمز است».
او در ادامه گفت که برد موشکی ایران را محدود به دو هزار کیلومتر نمیداند چون این کشور بر سر توان موشکی با کسی صحبت نکرده و این برد موشکی برای ایران ابدی نیست.
جنبش جهاد اسلامی فلسطین و حماس از جمله سازمانهای سیاسی و نظامی مورد حمایت ایران در فلسطین هستند که هدف آنها از میان بردن اسرائیل از طریق مبارزه مسلحانه و برپایی کشوری به نام فلسطین با “حکومت ایران” است. آمریکا، کانادا و برخی کشورهای اروپایی این گروهها را در لیست “گروههای تروریستی” قرار دادهاند