افزایش نگرانی رژیم از تحریم انتخابات توسط مردم، سپاهی مهدی طائب: «بوی فتنه اکبر به مشام می رسد»

ابراز نگرانی سران حکومت ایران از عدم شرکت مردم در انتخابات نمایشی ریاست جمهوری همچنان بالا می گیرد و این بار نوبت سپاهی مهدی طائب، یکی از فرماندهان سپاه پاسداران است که می گوید:  مردم ممکن است در ابعاد گسترده و بی سابقه، این انتخابات را تحریم کنند. سپاهی طائب در ابراز نگرانی خود گفت: «از انتخابات امسال، بوی فتنه اکبر می آید».

روح الله خمینی در اوائل انقلاب گفته بود که پایه های رژیم بر اساس شرکت مردم در انتخابات نهاده شده است و اگر مردم در انتخابات شرکت نکنند، رژیم نیز مشروعیت خود در نظر مردم را از دست می دهد.

مهدی طائب روحانی تندرو نزدیک به مجتبی خامنه‌ای،  در مورد آنچه او “طراحی عجیب دشمن” برای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو در ایران خواند، و همچنین در راه بودن “فتنه اکبر” در ایران هشدار داد.

اکنون حکومت به شدت نگران عدم مشارکت مردم در انتخابات است و با گسترش کمپین نه به جمهوری اسلامی و بالا گرفتن خیزش ها و اعتراضات مردمی به وحشت افتاده است.

فرمانده قرارگاه عمار، همچنین ادعا کرد که آمریکا در حال فتنه  و «طراحی آتش برای انتخابات ۱۴۰۰» ایران است

سران جمهوری اسلامی از واژه فتنه برای توصیف اعتراضات مردمی به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ استفاده می کنند و تندروها هر از گاهی، به ویژه پیش از انتخابات، در مورد تکرار آن هشدار می‌دهند.

قرارگاه عمار که از آن با عناوینی مانند قرارگاه فرهنگی عمار یا قرارگاه سایبری عمار یاد می‌شود، یک تشکل تندرو و پرنفوذ در جمهوری اسلامی است و برخی آن را به عنوان «دولت در سایه» جمهوری اسلامی می‌دانند.

فائزه هاشمی، اصلاح‌طلب و فعال سیاسی هم درباره انتخابات گفته است : من انتخابات را قبول ندارم و شرکت نمی کنم .

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت هم  با اعلام نامزدی خود مدعی شد «من نه برای کسب رای بلکه بر اساس وظیفه و انتظاری که مردم از سرباز خود دارند، به صحنه انتخابات ورود می‌کنم».

کمپین نه به جمهوری اسلامی یک کارزار سیاسی با پشتوانهٔ بیانیهٔ بیش از۲۰۰۰ نفر از مخالفانِ نظام جمهوری اسلامی از طیف‌های مختلف سیاسی است.. صدها فعال سیاسی، کنشگر مدنی، فرهنگی، هنرمند و ورزشکار با انتشار بیانیه ای مخالفت خود را نسبت به حکومت ایران اعلام کردند.

کاربران در شبکه‌های اجتماعی از این کارزار استقبال کردند. این کارزار رویکرد خیمه بزرگ دارد و دارای تنوع گروه‌ها و چهره‌ها با ایدئولوژی‌های مختلف است

نویسندگان این بیانیه تأکید کردند که «فریاد نه به جمهوری اسلامی در جای‌جای ایران طنین‌افکن شده‌است» و «این صدای مردمی است که عزم خود را جزم کرده‌اند تا بساط جمهوری اسلامی، این مانع اصلی دستیابی به آزادی، رفاه، دموکراسی، پیشرفت و حقوق بشر را برچینند»