افشاگری: به دنبال جنگجویان “حشد الشعبی” و “النجبای” عراق که به ایران آورده شدند، حزب الله لبنان نیز نیروهایی را به ایران فرستاده است

به دنبال جنگجویان “حشد الشعبی” و “النجبای” عراق که به ایران آورده شدند، حزب الله لبنان نیز نیروهایی را به ایران فرستاده است

در تهران فاش شد که شمار نامعلومی از چریک های حزب الله لبنان نیز با بهانه یاری رسانی به آسیب دیدگان سیل های اخیر وارد ایران شده اند و قرار است شمار چشمگیر بیشتری در آینده نزدیک به آنها بپیوندند.

حکومت ایران پیشتر اعتراف کرده بود که صدها تن از جنگجویان دو گروه از مزدوران حکومت ایران در عراق نیز به بهانه کمک به سیل زدگان وارد ایران شده اند.

برخی آگاهان امور در تهران بر این باورند که این مزدوران شیعه عراقی و لبنانی، ماموریت دارند که در صورت بروز خیزش مردمی در شهرهای ایران، مامور سرکوب شهروندان شوند.

ظاهرا حکومت دارای حدود چهارصد هزار نفر افراد سپاه پاسداران و نیروهای بسیج و همچنین افراد نیروهای انتظامی و لباس شخصی ها می باشد. ولی به گفته آشنایان امور، حکومت بیم دارد که در صورت آغاز خیزش مردمی، شمار زیادی از این افراد به تظاهرکنندگان بپیوندند و اعتراض ها را گسترش بخشند.

در چنین صورتی، فروپاشی رژیم حتمی خواهد بود و سپاه پاسداران و دیگر نیروهای سرکوبگر رژیم دچار هرج و مرج خواهند شد و توان حفاظت از رژیم را از دست خواهند داد.

هنوز از شمار دقیق افرادی حشدالشعبی و النجبا و حزب الله لبنان که به بهانه یاری رسانی به سیل زدگان به ایران آورده شده اند اطلاعات موثقی در دست نیست.

ولی منابع خبری رادیو پیام اسرائیل در ایران می گویند که همه این افراد جنگجویانی هستند که در چند سال اخیر در سرکوب خیزش مردمی در سوریه حضور فعال داشته اند و در زمینه رویارویی با مردم معترض و پراکنده ساختن تظاهرات خیابانی تجربیاتی اندوخته اند.

خبر حضور صدها تن از افراد حزب الله لبنان در ایران را فردی به نام شیخ معین دقیق افشا کرد و خبرگزاری تسنیم وابسته به سپاه پاسداران از قول او نوشت که قرار است به زودی شمار بیشتری از افراد حزب الله به ایران آورده شوند.

آگاهان می گویند که حکومت ایران دارای بیش از نیم میلیون نفر افراد نظامی و امنیتی می باشد که می توانستند به کمک مردم سیل زده فرستاده شوند و با اطمینان خاطر می توان گفت که به حضور نیروهای بیگانه به این هدف، کاملا غیر ضروری می باشد.

افراد مسلح حشد الشعبی، النجبا و حزب الله ده روز پس از وقوع سیل به ایران آورده شده اند و این در حالی که در بسیاری از نقاط آب فروکش کرده و مردم می کوشند به خانه های خود باز گردند.

صدها نفر از این چریک ها مسلح، در حالی ظاهرا به هدف یاری رسانی به سیل زدگان به ایران آورده شده اند، که رژیم به طور پیگیر از حضور مردم داوطلب در مناطق آب گرفته، به هدف یاری رسانی به آسیب دیدگان جلوگیری کرده است.

به گفته آشنایان امور در تهران، همه این واقعیت ها نشان می دهد که هدف واقعی رژیم، مستقر ساختن نیروهای سرکوبگر بیگانه در نقاط حساس ایران، برای سرکوب مردم و جلوگیری از خیزش همگانی می باشد. تحلیلگران می گویند که این واقعیت در ضمن نشان می دهد که رژیم اعتماد خود را به نیروهای بسیج و افراد سپاه پاسداران و نیروهای سرکوبگر دیگر از دست داده است و بیم دارد که در صورت گسترش اعتراض های مردمی، این نیروهای نظامی و انتظامی نیز به صفوف مردم بپیوندند. در چنین صورتی، سقوط حکومت حتمی خواهد بود.

2 دیدگاه‌

  1. من بیشتر از زندگی زالوزادها با پول مردم ایران در آمریکا خشمگین هستم تا چندتا حشد و مشد تو خاک ایران.ضربه ای که این زالوزادها به ایران زدند از ضربه مغول و تیمور و غز و اسکندرو معاویه و…(بجز انگلیس) بیشتر هست شاید بشه گفت در حد ضربه انگلیس هست….

  2. تاریخ ایران پر از خیانت و جنایت و فتنه ها است، ولی الحق که جمهوری اسلامی که ملت ایران در این زمانه گرفتار آن شدند از بزرگترین جنایات و فتنه هاست که برخاسته از جهل و تلفیق و تقلید در طول تاریخ اخیر مانند سرطانی بدخیم میباشد. متأسفانه منافع استعمارگران شمالی و شرقی و دیگران در این زنجیره شیطانی نقش بسزائی را بازی می‌کند. اکنون ایران ما بیشتر به زمین بازی مافیائی جهانی جنگ و قاچاق و ثروت مبدل شده است. جنگهای که به ظاهر ریشه تاریخی دارند و هم ریشه درسیرابی منافع طبقات استعماری و قدرتمند. همانطوری که درسیلاب اخیر می‌بینیم بازندگان این بازی مردم بدبخت اسیر ایران هستند.

Comments are closed.