
رئیس سابق بانک مرکزی از ابعاد ثروت های کلان اقا زاده ها پرده برداشت و گفت: موجودی حساب «آقازادهها» بیشتر از ذخایر ارزی کشور است
محمود بهمنی عضو کمیسیون اقتصاد مجلس گفت: دو سال ارز ناشی از صادرات به کشور ما بازنگشته است. چرا امروز اعلام میکنند ۱۴۸ میلیارد دلار موجودی حساب آقازادههای ما در بانکهای خارجی است. ذخایر کشور ما این قدر نیست، یعنی بیش از ذخایر ارزی کشور ما موجودی حساب آقازادهها در خارج از کشور است.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس افزود: این ۵ هزار آقازاده در خارج از کشور چه میکنند؟ گفته میشود ۳۰۰ نفر از آنها درس میخوانند. بقیه آنها چه میکنند؟ دولت باید به این موضوع رسیدگی کند. قانون، تکلیف را روشن کرده است. نظارت بر موسسات پولی و بانکی با بانک مرکزی است و مسئول نظارت بر دولت نیز سازمان بازرسی و دیوان محاسبات است، باید گزارش شفاف در این خصوص ارائه شود.
.محمود بهمنی افزود: نبود نقدینگی در کشور یکی از علل مهم مشکلات اقتصادی اخیر در کشور است. ۷ سال پیش میزان نقدینگی کشور ۴۳۵ هزار میلیارد تومان بود که امروز به بیش از ۱۷۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
وی گفت: این پول مانند سیل سرکش و اژدهایی است که ما بیدارش کردیم. این اژدها راه افتاده است و باید با تمهیداتی جلوی این اژدها را بگیریم.
رئیس سابق بانک مرکزی افزود: تا دیر نشده باید تیمی تشکیل داد و مشکلات را هر چه زودتر بررسی کنند و به صورت کارشناسی در قالب اتاق فکر، تصمیمات دقیق برای حل مشکلات کشور بگیرند.
وی گفت : دولت برای ساماندهی بازار ارز و سکه برنامه مدیریتی درستی اعمال نکرده ما بدون محدودیت به مردم سکه فروختیم حالا افرادی را که به میزان بالا سکه خریده اند را میخواهیم تحویل نیروی انتظامی بدهیم و یا امروز میگویند میخواهیم از خریداران سکه مالیات دریافت کنیم، مالیات را باید زمان خرید و فروش دریافت کرد. این تصمیمات دقیق و بر اساس برنامهریزی نیست.
بهمنی گفت: اگر ۱۰ بار هم وزرا استیضاح کنند، اما همین فکر و سیاست را با پشتوانه افراد خاصی اجرایی کنیم فایدهای ندارد ما باید سیاست هایمان را اصلاح کنیم، در تمام دنیا سیاستهای پولی، مالی و ارزی با یکدیگر اتخاذ میشود، اما در کشور ما این بستههای سیاسی از یکدیگر جداست.
وی افزود: باید افرادی دانا که دارای تجربه و تخصص هستند انتخاب شوند. برخی مدیران سیستم بانکی ما ضعیف هستند. مجلس قانون وضع میکند، اما اجرا نمیشود
بهمنی گفت: کشور ما فقیر نیست که این بلاها سرش بیاید، و نتواند کاری بکند همه چیز را برگردن تحریم نیاندازیم ما از نیروهای متخصص بهره نمیبریم. از کوزه همان برون تراود که در اوست.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اگر این روند ادامه یابد، هم دولت مقصر است و هم مجلس، افرادی در کشور حضور دارند که میدانند باید چه کرد ؟؟؟.
باید آنقدر موضوع فساد این حضرات در رسانه ها مطرح شود تا نام تک تک آنها منتشر شود.
زمانی گفتند که این موضوعات را زیاد مطرح نکنید زیرا مسئولان عمدتا سالم هستند و فقط تعدادی اندک هستند که دزدی میکنند. اما حالا کاملا مشخص شده که قضیه برعکس است و مسئولان عمدتا فاسد هستند و فقط تعداد بسیار اندکی هستند که به فساد مالی مبتلا نیستند.
اینها مملکت و ملت را به فلاکت انداختند و با بهانه های مختلف مثل اقدام انقلابی و مذهبی و مبارزه با استکبار جهانی و پیاده سازی اسلام نام محمدی و مبارزه با فلان و بهمان , هر روز در مملکت یک بحران درست کردند و از پس این بحرانها ثروتها را به یغما و غارت بردند.
چهل سال است که بر پستهای کلیدی مملکت خیمه زده اند و فرزندان و داماد و عروس و مادر و همسر و پدر و دوست و فامیل خودشان را با بهره گیری از رانتهای گسترده بر تجارت و ساختار اقتصادی مملکت مسلط کردند.
باید اسامی تک تک اینها افشا شود و اینها بایستی پاسخگو باشند. این میلیاردرهای فاسد در همه جای مملکت از روستا گرفته تا شهر و پایتخت گسترده هستند و ریشه دوانیده اند.
من نمیغهمم که اگر تو خزانه دار بودی چطور ارز مملکت در جیب الاغزاده ها سردراورد. ان حقوقی که به عنوان رییس بانک خوردی حرامت باد!