حسین کرمانپور مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی درباره تزریق واکسن کرونا به ژنهای خوب گفته است: بستگان برخی از مسئولان بیمارستانها و سایر ارگان های حکومتی در فاز ۱ واکسیناسیون بدون نوبت واکسن دریافت کردند.
وی در ادامه افزود: چون این نزدیکان حکومتی در دسترس هستند و این واکسن ها یخ زده هستند و هنگامی از حالت یخ زده در میآیند اگر تزریق نشوند، باید دور ریخته شوند و به همین دلیل برای این که واکسنها در چنین شرایطی دور ریخته نشوند که البته خیلی به ندرت پیش میآید و اگر برنامه از پیش تعیین شده و غرض ورزی در کار نباشد، در آن لحظه ژن های خوب حکومت در دسترس هستند و انها در اولویت قرار دارند و واکسن را به او میزنند
کرمانپور گفته است که اگر از قبل گفته باشند که فلان شخص باید در زمان خاصی برای تزریق واکسن حضور داشته باشد و فرد حضور نیابد و یا نخواهد واکسن بزند، مقصر خودش است، اما چنانچه نگفته باشند و فرد به دلیل بی اطلاعی حضور نداشته باشد، سوء مدیریت است.
او د رحالی این سخنان را بیان می کند که همه کشورهای منطقه و اروپایی اولویت اول واکسن را به سالمندان و گروه های درمان اختصاص داده اند .
در کشور ۹ میلیون نفری اسرائیل ، وزارت بهداشت این کشور اعلام کرده که اکنون بیش از ۴۵ درصد از آنها دوزهای واکسن فایزر دریافت کردهاند.
دادههای وزارت بهداشت اسرائیل نشان میدهد که این واکسن موفق شده خطر ابتلای افراد به کرونا را تا ۹۵.۸ درصد کاهش دهد.
در میان کشورهای خاورمیانه، بهجز اسرائیل، کشورهای عربستان و امارات متحده و چند کشور دیگر زدن واکسن به شهروندان خود را از مدتی پیش آغاز کردهاند؛ اما ایران از این نظر در منطقه در وضعیت خوبی قرار ندارد.
علی خامنهای، نیز پیشتر در یک سخنرانی ورود واکسن آمریکایی و بریتانیایی کرونا به ایران “ممنوع” کرده بود.
حکومت ایران پس از آن بود که به واردات واکسن روسی “اسپوتنیک وی” روی آورد و این کار درحالی انجام شد که مراجع بهداشتی جهانی این واکسن را تایید نکرده بودند.
با وجود اعلام آغاز واکسیناسیون عمومی، ایران هنوز نتواسته است واکسن کرونا در تعداد زیاد وارد کند.