شماری از فرماندهان سپاه پاسداران، در سخنان امروز خود (دوشنبه) دوباره تهدید کردند که به انتقام جویی از هلاکت محسن فخری زاده انتقام بسیار سختی از اسرائیل خواهند گرفت. ولی با آن که نامه پیدا شده در نزدیکی محل انفجار روز آدینه (پریروز) در نزدیکی سفارت اسرائیل در دهلی نو به یک گروه وابسته به رژیم ایران نسبت داده شده، سخنگوی وزارت خارجه ایران امروز حاضر نشد از ارتباط این انفجار با تهدیدهای رژیم ایران علیه اسرائیل سخن بگوید.
رسانه های اسرائیلی و هندی امروز تصویر نامه ای را منتشر ساختند که در آن به شیوه حکومت اسلامی ایران، تهدید شده است که از سفیر اسرائیل در هند به سختی انتقام گرفته خواهد شد.
سران حکومت ایران کوتاه مدتی پیش از پایان ریاست جمهوری پرزیدنت ترامپ گفته بودند که انتقام خون قاسم سلیمانی را از او، در هر مکان و زمانی باشد، خواهند گرفت.
در نامه ای نیز که به دست پلیس هند افتاده، به همان شیوه، ولی به زبان انگلیسی ابتدایی و با اشتباهات املایی، خطاب به سفیر اسرائیل در هند گفته شده که آنان، حتی هنگامی که سفیر شیرینی می خورد، در مکان حضور دارند و او را ترور خواهند کرد.
چند هفته پیش پیامی از علی خامنه ای در حساب کاربری وابسته به بیت رهبری عکس فردی را در میدان گلف منتشر کرده بودند که یک پهپاد او را هدف گرفته بود، و ظاهرا اشاره به گلف بازی پرزیدنت ترامپ بود.
در گزارش پیشین آمده بود که روز آدینه ساعتی پس از وقوع انفجار، مقامات امنیتی هند یک هواپیمای مسافری شرکت ماهان را که عازم ایران بود مورد جستجو قرار دادند. احتمال میرفت فرد یا افرادی که در این اقدام تروریستی دست داشته اند، با هواپیمای ماهان به ایران بازگشت داده می شدند. ماهان، شرکت وابسته به سپاه پاسداران است.
درباره فرد یا افرادی که آن بسته کوچک انفجاری را در نزدیکی سفارت اسرائیل قرار داده بودند، گزارش های متفاوتی انتشار یافت. ابتدا گفته شد که امضا کننده نامه تهدیدآمیز گروهی به نام “جیش الهند” بوده است.
ولی در خبرهای تازه، نام این گروه را “حزب الله هند” و در موردی “ثارالله هند” معرفی کرده اند. ولی هر یک از این اسامی که درست باشد، نشان از وابستگی توطئه به حکومت ایران دارد.
در این نامه تهدید شده که بابت هلاکت قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و محسن فخری زاده انتقام سختی از اسرائیل گرفته خواهد شد.
در ادامه نامه ادعا شده که که این انفجار کوچک، فقط نخستین هشدار به سفیر اسرائیل می باشد و در آینده اقدامات دهشتناک تری رخ خواهد داد. نویسندگان نامه در عین حال ادعا کردند که قصد آسیب رساندن به افراد بیگناه را ندارند و هدفشان، فقط کشتن سفیر است.
شیوه نگارش این نامه و غلط های دستوری و املایی آن، این احتمال را مطرح می سازد که نویسندگان نامه، هندی نبوده و یا تحصیلات کاملی نداشته اند. در گزارش های پیشین گفته شده بود که پلیس هند چند ایرانی را بازداشت کرده و احتمالا پس از انجام تحقیقاتی رها ساخته است.
در همایش رسانه ای امروز سخنگوی وزارت خارجه، سعید خطیب زاده این پرسش یک بانوی خبرنگار را نادیده گرفت و به آن پاسخ نداد. این روزنامه نگار از خطیب زاده پرسید که ایران نسبت به اتهامات دایر بر این که در انفجار دهلی نو دست داشته چه می گوید.
امروز همچنین گفته شد که یک هیات از جانب موساد (سرویس امنیت خارجی اسرائیل) برای شرکت در تحقیقاتی امنیتی که در دهلی نو جریان دارد، رهسپار هند شده است. سفارتخانه های اسرائیل در کشورهای آسیایی و آفریقایی، معمولا یکی از هدف های گروه های خرابکاری بوده است.
منابع خبری در اسرائیل می گویند که احتمال دارد قرار دادن بسته انفجاری و نوشتن نامه تهدیدآمیز، کار شماری از طلبه های هندی باشد که در حوزه علمیه قم تحصیل کرده و اخیرا به هند بازگشته اند. رژیم ایران هر سال صدها نفر از این گونه افراد را از سراسر جهان به مدارس دینی خود می آورد و همه هزینه تحصیل و اقامت آن را می پردازد و سپس به کشورهایشان باز می گردند، که به عنوان شبکه های تروریستی خفته، بتواند در آینده آن ها را فعال سازد.