یک سامانه خبری وابسته به عربستان سعودی، از قول منابع محلی در ماهشهر که آن ها را موثق توصیف کرد، گزارش داد که شمار قربانیان این فاجعه بیش از دویست تن بوده است. مقامات رسمی رژیم ایران تا کنون هیچ آماری در این زمینه انتشار نداده اند، ولی همگان تایید می کنند که جنایات بسیار فجیعی در این رویداد به وقوع پیوسته است. سازمان های بین المللی حقوق بشر خواستار برپایی کمیسیون تحقیق درباره تعیین ابعاد این جنایت بزرگ شده اند، ولی مسلما حکومت ایران اجازه ورود بازپرسان را نخواهد داد و بیشترین تلاش را به عمل خواهد آورد که این جنایات را پرده پوشی کند.
در گزارش های پیشین آمده بود که در ماهشهر، پس از آن که صدای یک تیراندازی شنیده شد، سپاه پاسداران شماری تانک و آتشبار سنگین وارد صحنه کرد و به تیراندازی و کشتن افراد پرداخت و حتی پس از آن که مردم به داخل نیزارها پناه بردند، اتشبازی به سوی آنان با شدت بیشتر ادامه یافت و شمار نامعلومی از افراد بی دفاع کشته یا زخمی شدند که حکومت از انتشار آمار آن ها خودداری می ورزد. ولی سامانه خبری العربیه از قول منابع محلی در جنوب ایران، شمار قربانیان را بیش از دویست نفر گزارش کرده است.
ابعاد جنایات در حدی بود که حتی تلویزیون دولتی ایران نیز که همیشه به دروغ پردازی و لاپوشانی سرکوبگری های رژیم شهرت دارد، ناچار شد گزارشی در این زمینه منتشر سازد و بخش کوچکی از جنایات ماهشهر را مورد تایید قرار دهد.
تیراندازی ماموران رژیم به سوی تظاهر کنندگان در ماهشهر، از هنگامی اغاز گردید که مردم در اعتراض به سه برابر شدن نرخ بنزین، چند جاده را بستند و آمد و شد خودروها متوقف گردید.
فرماندار ماهشهر در توجیه تیراندازی به سوی تظاهرکنندگانی که باعث بستن جاده ها شدند گفت: واردات محصولات اصلی که از بندر امام به نقاط اصلی کشور انجام میشود، با توجه به تعداد رفت و آمد کامیونها به کمتر از۴۰۰ کامیون در روز رسیده بود، این خطر را ایجاد کرده بود که انتقال کالاهای وارداتی به داخل کشور متوقف گردد و همین موضوع باعث شد که نیروهای امنیتی و نظامی برای آسایش مردم وارد عمل شوند و به شدت با نیروهای مسلحی که مقابل مردم و نظام ایستادند برخورد کنند.
فرمانده نیروی انتظامی ماهشهر نیز معترضان را “نیروهای گروههای معاند” نامید و گفت : پس از حضور نیروهای نظامی در شهر، خود را در نیزارها مخفی کردند اما با بسته شدن آنها به رگبار، جان باختند.
منابع آگاه محلی گفته اند که خانواده های قربانیان تا چند روز اجازه نزدیک شدن به اجساد در نیزار داده نمی شد و پس از پیگیری خانواده ها در نهایت از آنها خواسته شد تا اعلام کنند فرزندانشان طی درگیری های عشایری کشته شده اند تا امتیازات شهدا شامل حال آنها شود.
بر اساس این گزارش، در صورت عدم موافقت خانواده ها با این موضوع، اجساد فقط در صورت پرداخت ۶۰میلیون تومان به دولت به خانواده ها تحویل داده می شد.
این در حالی است که ماهشهر یکی از شهرستانهای خوزستان ، رتبه دوم بیکاری را در ایران دارد و پرداخت چنین هزینهای برای مردم بومی ماهشهر که اکثرا از قشر محروم هستند، دشوار است.
سازمان عفو بینالملل، پیشتر گفته بود که در اعتراضهای ایران، دستکم ۲۰۸ نفر کشته شدند. این نهاد حقوق بشری همچنین گفت که «آمار واقعی» کشتهشدگان از این تعداد هم بیشتر است.
حکومت ایران در روزهای نخستین اعتراض های مسالمت آمیز مردم اینترنت را قطع کرد تا از انتشار اخبار به خارج از کشور جلوگیری شود . اما با آمدن اینترنت و ارسال فیلم های روزهای اعتراضات عمق فاجعه کشتار و سرکوب مردم وسیع تر و بغرنج تر شده است .
(:
عجب نمایشی بود، اطلاعاتی ها با اطلاعاتی ها درگیر شدن،
فقط حیف که یه عده بی گناه رو نشون کرده بودن واسه کشتن، ای کاش همون یه عده هم از بین خودشون به قتل میرسیدن،
(شاید فکر کنید این حرف عجیبه اما، در اونصورت مردن این اطلاعاتی ها یه بار سنگین از فساد امنیتی رو از دوش خود نظام هم بر میداشت)