الکاظمی: عراق محل نبردهای نیابتی حکومت ایران و ارسال‌ پیام‌های موشکی و تروریستی نیست

پس از افزایش تعداد حملات موشکی گروههای شبه نظامی وابسته به ایران در عراق ، مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر این کشور در گفتگو با روزنامه الشرق الأوسط بار دیگر با محکوم کردن این اقدام تروریستی ، تاکید کرد کشورش نباید به جایی برای نبردهای نیابی دیگران و نقطه‌ای برای آغاز حملات تروریستی باشد.

وی  به شدت تاکید کرد که عراق باید تنها در دست عراقی‌ها باشد و گفت: «ما به همه گفتیم، ما زمین بازی نیستیم. عراق نیرومند و یکپارچه می‌تواند عامل مثبت نهادینه شدن امنیت، صلح و همکاری در منطقه و جهان خواهد بود.»

الکاظمی در ادامه افزود که تلاش‌های برای تضعیف عراق و یا خارج کردن این کشور از معادلات جهانی و منطقه‌ای و یا کاهش نقش آن تبعات وخیمی برای همگان خواهد داشت.

وی در ادامه درباره حملات موشکی به منطقه سبز و دیگر مناطق محل حضور نیروهای آمریکا و رابطه این حملات با تلاش ایران برای اعمال فشار بر واشنگتن گفت: «بهترین راه برای بازگرداندن امور به شکل صحیح در زمینه روابط طبیعی، مشورت دیپلماتیک و رسیدن به راه‌حلی از طریق میز مذاکرات است اما به کارگیری منطق زور و تهدید به استفاده از روش‌های مچ‌خوابانانی نتیجه‌ای در پی ندارد.»

مصطفی الکاظمی تاکید کرد : «نهادهای امنیتی به پیگرد گروه‌های قانون‌گریز که می‌خواهند با عملیات موشک‌پرانی در نقاط مختلف بازی را بر هم زنند، می‌پردازند.»

وی همچنین فاش کرد که تعدادی از افرادی که در این حملات دست داشتند، بازداشت شده و به زودی به دست عدالت سپرده می‌شوند.

به گفته الکاظمی «برخی فکر می‌کنند که می‌توانند به جای حکومت تصمیم بگیرند. اینها مشتی مجرم قانون‌گریز هستند که تحت پیگرد قرار گرفته و اهداف شومشان فاش خواهد شد.»

نخست وزیر عراق هشدار داد : «ما اجازه نمی‌دهیم پیامی‌های موشکی یا تروریستی از عراق ارسال شود.»

وی درباره وجود نیروهای خارجی در کشورش هم گفت که تصمیم درباره حضور این نیروها فارغ از ماهیت آن، در دست دولت عراق است و به هیچ تصمیم و یا خواست خارجی مرتبط نیست.