الیوت آبرامز، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و ونزوئلا، تأکید کرد که ایالات متحده هر چه در توان دارد برای پیشگیری از همکاری تسلیحاتی و موشکی ایران با کره شمالی، به کار خواهد بست.
به گزارش رویترز، آبرامز در پاسخ به این سوال که آیا ایالات متحده مدرکی در رابطه با از سرگیری همکاری میان تهران و پیونگ یانگ در زمینه توسعه موشک های دوربرد مشاهده کرده است یا خیر، گفت که ایالات متحده نسبت به همکاری ایران و کره شمالی نگران است و هر کاری که بتواند برای جلوگیری از آن انجام خواهد داد.
بخشی از این تحریمها شامل اشخاص ایرانی است که از برنامههای موشکهای بالستیک ایران حمایت میکنند و یا با سازمانهای ایرانی که نقشی کلیدی در همکاری موشکی ایران و کره شمالی دارند در ارتباط هستند.
پیشتر نیز رئیس سازمان پدافند موشکی آمریکا از افزایش تهدیدات ناشی از سامانههای جدید موشکی روسیه، چین، کره شمالی، و ایران سخن گفت.
همچنین رئیس سازمان پدافند موشکی آمریکا نیز در این باره میگوید که در سالهای اخیر تهدیدات ناشی از سامانههای جدید موشکی روسیه، چین، کره شمالی، و ایران، افزایش یافته است.
گفته شده که کره شمالی در گذشته به ایران و سوریه موشک های بالستیک و جنگ افزار شیمیایی فروخته است. در یک ارزیابی دولت آمریکا در سال ۲۰۱۷ ذکر شده که کره شمالی ممکن است مواد هسته ای کافی برای تولید سالانه ۱۲ جنگ افزار هسته ای را داشته باشد.
پرزیدنت ترامپ نیز در این باره گفته است تا زمانی که رئیس جمهوری ایالات متحده باشد حکومت ایران هرگز به جنگ افزار هستهای دست نخواهد یافت.