انتقادها از دروغ پردازی ها و پنهان کاری های حسن روحانی در محافل سیاسی افزایش می یابد

و در ارتباط با  شیوه سخن گفتن حسن روحانی پیرامون وقایع مهم در کشور و مرتبط با سلامت مردم، محمود صادقی، نماینده اصلاح طلب مجلس در انتقاد تندی از حسن روحانی که گفته بود ما مشکلی نداریم و هم اکنون  ۲۰هزار تخت خالی در بیمارستان داریم، گفت: آقای روحانی بهتر است “ادبیات” خود را اصلاح کنید.

صادقی در این باره گفت:  یک بار به مردم می گویند که تحریم‌های به گفته وی ظالمانه آمریکا مانع تأمین دارو و تجهیزات مورد نیاز برای مقابله با کرونا است، و یک بار  بلوف می‌‌زند که ما ۲۰ هزار تخت خالی داریم!

همزمان یک تشکل سیاسی در ایران در نامه‌ای به حسن روحانی، خواهان “دستور قاطع” برای منع کامل تردد شده و از “گروه‌های واپس‌گرا” و “تصورات توطئه‌محورانه” درباره همه گیری  کرونا در ایران انتقاد کرده است.

ابراهیم اصغرزاده، دبیر انجمن اسلامی مهندسان ایران، خطاب به روحانی نوشته که  ویروس جدید کرونا را یک “تهدید بشری” خوانده و از اینکه “‌عده‌ای سعی در ارتباط آن با تصورات توطئه محورانه خود دارند” ابراز تاسف کرده است.

این تشکل از “گروه‌های واپسگرا” نیز به خاطر ” حمله به مکان های مذهبی و نشر اکاذیب و بازی با آبروی پزشکی کشور” انتقاد کرده و خواهان “مقابله و افشای این جریان‌های افراطی” شده است.

در این  نامه از روحانی خواسته شده کسانی را که “منجر به پنهان‌کاری عامدانه در این زمینه‌ شده‌اند” به مردم معرفی کند.

این انجمن نوشته “اخراج پزشکان بدون مرز” ، حیثیت نظام و ملت را در چشم جامعه ی جهانی عمیقا تحت تاثیر منفی قرار داده است جناب روحانی شما به عنوان رییس جمهوری باید توضیح دهید که چه کسانی با این امر مخالفت کرده اند.

در نامه این گروه همچنین با اشاره به ضرورت کمک نیروهای نظامی در مقابله با کرونا هشدار داده شده که “باید هر ارگان پس از اتمام بیماری به جایگاه خود بازگردد”.پیشتر نیز در شبکه های اجتماعی آمده بود که آمار رسمی کرونا در ایران با گفته‌های مقام‌های محلی، نمایندگان مجلس و همین طور کادر درمانی و روزنامه‌نگاران همخوانی نداشته است.

در این رابطه نیز رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس با تایید بی اعتمادی مردم از حکومت، از تندرویان و مقامات با نفوذ نظام انتقاد کرده و گفت:  بهتر از دامن زدن به اختلافات سیاسی دست بردارند و به فکر جان مردم ایران باشند.

جلال میرزایی گفت: عده ای در این کشور تنها به فکر مصالح شخصی و جناحی خود در کشورند و توجهی به سلامت مردم ندارند وی افزود: از زمانی که وزارت بهداشت تقریبا دو روز مانده به انتخابات مجلس اعلام کرد که کرونا وارد ایران شده و استان قم درگیر مقابله با کرونا است، جناحی در این مورد جبهه گرفته و به انتقاد از دولت پرداختند و به جای اینکه به فکر مقابله با این بیماری و سلامت مردم باشند دولت را زیر سوال بردند و به تبعیت از نهادی گفتند که  چرا دولت در آستانه انتخابات این مسئله را اعلام کرده ؟و نباید انتخابات به تعویق بیفتد با هر شرایطی ؟باید برگزار شود.

وی نام این نهاد را نبرد.

علی خامنه‌ای از جمله گفته آمریکایی‌ها ممکن است به بهانه کمک پزشکی بخواهند کسانی را بفرستند تا نتایج ویروس ساخت خودشان را بر ایرانی‌ها ارزیابی کنند.

پس از آن وابستگان رهبر جمهوری اسلامی، از جمله حسین شریعتمداری، با ورود پزشکان بدون مرز به ایران مخالفت کردند و تیم اعزامی این گروه به رغم هماهنگی از ارائه خدمات پزشکی به شهروندان ایران بازداشت شد.