اوپک از سقوط میزان تولید نفت در ایران خبر می دهد: زیر دو میلیون بشکه در روز که اکثرش برای داخل است

اوپک اعلام کرد: کاهش تولید نفت ایران به زیر دو میلیون بشکه در روز رسیده است. بیژن زنگنه وزیر نفت ایران گفته بود: “اوپک به تنهایی نمی‌تواند مشکل بازار نفت را حل کند” و بازار نفت با توجه به پایان نامشخص شیوع کرونا نیازمند همکاری جهانی است.

به گزارش سازمان کشورهای صادرکننده نفت، تولید نفت خام ۱۳ کشور تولیدکننده نفت اوپک در ماه میلادی آوریل با افزایش روزانه یک میلیون و ۷۹۸ هزار بشکه به بیش از ۳۰ میلیون بشکه در روز رسید.

بر اساس این گزارش اوپک،‌۱۳ عضو آن در ماه گذشته میلادی ۳۰ میلیون و ۴۱۲ هزار بشکه نفت تولید کردند. این رقم در ماه پیش از آن ۲۸ میلیون و ۶۱۴ هزار بشکه بوده است.

در این ماه نیز  عربستان سعودی،‌ امارات متحده عربی و کویت شاهد بیشترین افزایش تولید بوده‌اند.اما تولید نفت ایران در ماه آوریل با کاهش، به زیر دو میلیون بشکه در روز رسیده است.

دولت سعودی پیشتر اعلام کرده بود آمادگی دارد با سایر اعضای اوپک پلاس و تولیدکنندگان نفت، اقدامات بیشتری صورت دهد تا ثبات را به بازار نفت بازگرداند. این کشور همچنین اعلام کرد که متعهد است با روسیه کاهش تولید بیشتری را برای دو سال آینده انجام دهد. کویت نیز اعلام کرد با این سیاست عربستان سعودی همراهی خواهد کرد.