اگر نمایندگان مجلس آینده باید بر حسب میزان وفاداری به خامنه ای انتخاب شوند، پس مجلس چکاره است؟

یک نماینده مجلس شورای اسلامی در انتقاد به دیدگاه فرمانده پیشین سپاه پاسداران مبنی بر دراولویت بودن دیدگاه  و رای علی خامنه ای در تمام امور کشور گفت: دیدگاه‌های پاسدار محمد علی جعفری یادآور “نظام‌های توتالیتر و حتی فاشیستی” است  پاسدار جعفری، فرمانده سابق سپاه توصیه کرده بود که برای تائید صلاحیت افراد روی هماهنگی آنها با “نگاه رهبری” تمرکز کنند.

محمدعلی جعفری فرمانده  قرارگاه اجتماعی فرهنگی بقیهالله پیشتر در یک برنامه تلویزیونی گفته بود که  “ضرورت دارد که مدیریت کشور با نظرات رهبری هماهنگ شود . ”

الیاس حضرتی، با ارسال نامه‌ای به فرمانده سابق سپاه پاسداران  که در روزنامه اعتماد منتشر شد از توصیه‌های او به شورای نگهبان برای نحوه تائید صلاحیت افراد برای شرکت در رقابت‌های انتخاباتی به شدت انتقاد کرده و گفته است: «مدیریت کشور باید با همان نگاه رهبری که نگاه اسلام ناب است، هماهنگ شود. اگر کسی در این مبانی اشکال داشته باشد، سنجش آن وظیفه سنگین شورای نگهبان است که فکر نمی‌کنم شورای نگهبان با این دقت نگاه و روی مبانی فکری افراد برای تایید صلاحیت تمرکزکنند .

الیاس حضرتی در ادامه نوشته فرمانده سابق سپاه ادعا می‌کند در حال حاضر در کشورهایی که مهد دموکراسی هم هستند “باید نگاه فرد با نگاه حکومت بخواند اما آقایانی که اینجا روی کار می‌آیند، ابایی ندارند که بگویند دیدگاه ما با رهبری اختلاف دارد”.

حضرتی با ابراز تعجب از این ادعا پرسیده که  در کدام کشور دموکراتیک جهان صلاحیت نامزدان انتخابات را با بررسی “مبانی فکری افراد” و هماهنگی آن با نگاه حکومت می‌سنجند؟

حضرتی در ادامه نوشته که پاسدار جعفری میگوید: «اصل غیرقابل تغییر هر نظام دموکراتیک این است که هیچ‌کس فراتر از قانون نیست و دیدگاه هیچ‌کس را نمی‌توان جایگزین قانون کرد؛ رهبران هم در هیچ کشور دموکراتیکی از قانون فراتر نیستند بلکه رفتار و گفتارشان همواره با متر و معیار قانون سنجیده می‌شود. این از افتخارات نظام سیاسی اسلام است که افراد جامعه می‌توانند نظریاتی متفاوت با رهبران داشته باشند و آزادانه آنها را بیان کنند و حتی بی‌واهمه به نقد رهبر بنشینند.»

وی گفته که  پیشنهادهای فرمانده سابق سپاه به شورای نگهبان نه منشاء اسلامی دارد، نه با قانون اساسی و روش رهبران جمهوری اسلامی می‌خواند.

حضرتی نوشته است : شرمنده‌ام که بگویم این شیوه یادآور نظام‌های سیاسی توتالیتر و دیکتاتوری و حتی فاشیستی است که شکر خدا دوره‌شان سرآمده و دیگر مردم جهان حاضر به آزمون مجدد آنها نیستند..

آلودگی هوا دانشگاه‌های استان تهران را هم تعطیل کرد.

فاجعه های زیست محیطی در ایران روز به روز بالا می رود و در کنار خشکی دریاچه ارومیه، تالاب ها و غیره اکنون فاجعه الودگی هوا در شهرهای ایران روز به روز وخیم تر می شود .

حکومت ایران پس از آن‌که مدارس استان تهران را بر اثر شدت آلودگی هوا تعطیل کرد،همزمان مدارس ، تبریز، بوشهر و تعدادی شهر دیگر به علت آلودگی هوا تعطیل شد  و تعطیلی دانشگاه‌های تهران هم به این فهرست اضافه شده‌است.

محمد تقی‌زاده، معاون استاندار تهران، در این زمینه گفت : «پیرو تداوم آلودگی هوا، کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران تصمیم گرفت مدارس استان در تمامی مقاطع در دو شیفت صبح و بعدازظهر تعطیل شود . هم چنین  مدارس شهر رودهن از شهرستان دماوند نیز تعطیل هستند.

همزمان با این خبرگزارش شده  که به خاطر آلودگی هوا مدارس تبریز و چند شهر دیگر استان آذربایجان شرقی  و هم چنین مدارس استان بوشهر، . همه مهدهای کودک، پیش‌دبستانی‌ها و مدارس شهر قم و همچنین بخش‌های سلفچگان و مرکزی نیز به دلیل آلودگی تعطیل است.

یک دیدگاه

  1. چیه چقد ترسیدین?هنوز که تا نابودیتون تقریبا ۱۷ سال دیگه مونده??دیدگاه سید علی دیدگاه اسلامه دیدگاه اسلام دیدگاه خداست.با خدا نجنگید?

Comments are closed.