ایالات متحده از امروز کمک مالی برای تقویت نهادهای امنیتی حکومت خودگردان فلسطینی را متوقف ساخته است

اسرائیل و ایالات متحده بر این باورند که این کمک های مالی به آنانی که قاتل زن و کودک و شهروند اسرائیلی بوده اند، موجب تشویق و افزایش موارد آدمکشی می شود، ولی محمود عباس آن را وظیفه میهنی خود می داند

حکومت خودگردان فلسطینی اعلام کرد که از این پس حاضر به پذیرفتن کمک مالی از ایالات متحده در امور امنیتی نخواهد بود. ظاهرا علت این امر آن است که آن حکومت باید بابت یاری رسانی خود به عملیات تروریستی علیه اسرائیل پاسخگو باشد. ایالات متحده نیز تایید کرد که تصمیم گرفته است این کمک مالی را متوقف سازد.

آمریکاییان می گویند که این پول را به آن جهت به فلسطینیان می پردازند که آن ها بتوانند با ترور مبارزه کنند و به تعرض نسبت به اهالی اسرائیل پایان دهند.

به گفته آگاهان، یکی از خواسته های ایالات متحده و اسرائیل آن بوده که پرداخت حقوق ماهیانه به تروریست هایی که در زندان های اسرائیل نگهداری می شوند متوقف گردد. ولی محمود عباس گفته است که به هیچوجه این خواسته را نمی پذیرد و حتی اگر پول برای تامین آب و نان شهروندان خود نداشته باشد، پرداخت این حقوق را متوقف نخواهد ساخت.

طبق لایحه بودجه فلسطینی که جزئیات آن اعلام شده، هزینه تامین کمک مالی به تروریست ها و خانواده های آنان به چند صد میلیون شِکل، و بیش از یکصد میلیون دلار بالغ می شود.

اسرائیل و ایالات متحده بر این باورند که این کمک های مالی به آنانی که قاتل زن و کودک و شهروند اسرائیلی بوده اند، موجب تشویق و افزایش موارد آدمکشی می شود، ولی محمود عباس آن را وظیفه میهنی خود می داند.

در یک گزار دیگر آمده است که محمود عباس در دیداری که با گروهی از سرمایه گذاران اسرائیلی در شهر رم الله داشت، به آنها گفت که موجودیت اسرائیل را به رسمیت می شناسد و حاضر است با دولت آینده اسرائیل که پس از انتخابات، حدود دو ماه دیگر برپا می شود وارد گفتگوهای صلح شود.

محمود عباس گفت که در هر شرایطی میل دارد که همکاری های امنیتی با اسرائیل ادامه یابد. هدف از این همکاری، خنثی کردن توطئه های تروریستی علیه اسرائیل، به ویژه از جانب گروه هایی مانند حماس و جهاد اسلامی می باشد که تا کنون نتایج مثبتی نیز داده است.

رئیس حکومت خودگردان فلسطینی گفت که او می داند برای رسیدن به صلح، طرفین باید گذشت متقابل نشان دهند.

این سخنان در حالی بیان می شود که رهبران فلسطینی در سال های اخیر همان شرایط پیشین خود را مرتبا تکرار می کنند و هیچگونه نرمشی در خواسته های آنان در برابر اسرائیل احساس نمی شود.

در واشنگتن، سخنگوی کاخ سفید رسما اعلام کرد که از امروز (آدینه) اعطای کمک مالی به فلسطینی ها برای تقویت امور امنیتی، متوقف می شود.

از هنگام انتقال سفارت آمریکا به اورشلیم، ابراز خشم و ناخرسندی سران فلسطینی نسبت به ایالات متحده افزایش یافته و آن ها عملا تماس و گفتگو با مقامات آمریکایی را متوقف ساخته اند.

محمود عباس در تمام سال هایی که بنیامین نتانیاهو مقام نخست وزیری اسرائیل را به دست دارد، حاضر به از سرگرفتن گفتگوهای صلح نشده و شرایطی مطرح ساخته که بازگشت به میز مذاکره را عملا غیر ممکن ساخته است.