
یک نشریه آمریکایی نوشت که دولت پرزیدنت ترامپ در سیاست خود مبنی بر خروج کامل نیروهای آمریکایی از سوریه تجدید نظر کرده و قصد دارد یکی از مواضع مهم نظامی در سوریه را همچنان زیر تسلط خود داشته باشد.
نشریه “فارین پولیسی” (سیاست خارجی) که معمولا منابع خبری موثقی دارد، که ایالات متحده هم اکنون بررسی این احتمال است که سربازان خود را در یکی از قرارگاه های نظامی سوریه به نام الطَنَف باقی بگذارد.
این مواضع در مسیری قرار دارد که سپاه پاسداران ایران جنگ افزارهایی را که به سوریه قاچاق کرده، از طریق زمینی برای حزب الله به لبنان منتقل می سازد.
یکی از هدف های اصلی که اسرائیل در مورد سوریه دنبال می کند، جلوگیری از انتقال اسلحه ارسالی از جانب حکومت اسلامی ایران برای حزب الله لبنان می باشد.
بنا به این گزارش، ادامه تسلط ایالات متحده بر این نقطه استراتژیک می تواند در تامین امنیت اسرائیل موثر باشد.
آگاهان می گویند که این حضور نظامی، در ضمن به ارتش آمریکا امکان می دهد که در صورت لزوم، به دخالت فوری در جنگ سوریه بپردازد.
در هفته های اخیر، روسیه و ترکیه با هم بر سر تقسیم بخش مهمی از خاک سوریه در شمال آن کشور به توافق برسند. چنین توافقی هنوز بین روسیه و حکومت ایران به دست نیامده است و احتمال میرود که علت آن، عدم تمایل روسیه به همکاری بیش از حد با رژیم ایران است.