روزنامه کویتی الرأی، در گزارشی نوشت : محمد ایرانی، سفیر ایران در کویت گفته است که اگر کسانی که به طور غیرقانوی در کویت اقامت دارند و بتوانند ایرانی الاصل بودن خود را ثابت کنند ما به آنها تابعیت ایرانی میدهیم.
وی افزود: ایران پشت فرزندان خود را خالی نمی کند و اگر هر یک از این “بدون” ها بتوانند ایرانی الاصل بودن خود را اثبات کنند از آن استقبال می شود و بعد از آن می توانند به تابعیت ایرانی دست یابند و در این حالت چنین افرادی ملزم به اقامت در ایران نیستند و با داشتن تابعیت ایرانی می توانند زندگی خود را در کویت ادامه دهند.
مقامات رسمی ایران هنوز نسبت به این خبر واکنشی نشان نداده اند.
تحلیلگران بر این باورند که چنین اقدامی ممکن است با مخالفت دولت کویت روبرو گردد، زیرا دولت آن امیرنشین از تلاش های رژیم ایران برای رخنه یابی در آن کشور بیم دارند.
ظاهرا مناسبات کویت با حکومت اسلامی ایران دوستانه است. ولی مقامات امنیتی کویت، فعالیت های سیاسی و مذهبی رژیم ایران در آن امیرنشین را به دقت رصد می کنند.
هنوز مشخص نیست که آیا اگر ایران به یکی از اهالی کویت شناسنامه و گذرنامه ایرانی بدهد، هویت کویتی را از او سلب خواهد کرد و یا آن فرد به عنوان یک دو تابعیتی خواهد ماند.
تا بعد از آنها براحتی در لشگر حزب الله استفاده کنند البته چون حتما آنها با دو زبان عربی و انگلیسی هم آشنایی دارند از کارایی زیادی خواهند داشت