ایران هرگونه مذاکره در خصوص حجم صادرات نفت خود را تکذیب کرد

رویترز خبر داده بود که رژیم ایران در مذاکره با فرانسه  خواسته است تا اجازه صادرات حداقل ۷۰۰ هزار بشکه نفت در روز به این کشور داده شود. اما حکومت ایران گفته است که  این خبر کاملا دروغ است و ایران هیچ سقف تولیدی برای خود تعیین نکرده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز دیروز (یکشنبه ) به نقل از  چند مقام و دیپلمات ایرانی گزارش داده که آنچه رئیس‎‎جمهوری و وزیر خارجه ایران در مذاکرات با فرانسه پیشنهاد داده‌اند، شامل اجازه فروش روزانه ۷۰۰ هزار بشکه نفت است.

اما خبرگزاری اسپوتنیک نوشته که   یک منبع مطلع که عضو هیات همراه دکتر محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در سفر به فرانسه گفته که ، بحث هرگونه عدد و رقم در مورد صادرات نفت ایران را تکذیب می کنیم .

این منبع خبری گفت: ایران حق مسلم خود می داند به هر مقدار که بخواهد نفت صادر کند و بفروشد و پول آن را دریافت کند و اعضای امضا کننده توافق هسته ای تعهد کرده اند که این حقوق را تضمین کنند.

خبرگزاری  رویترز پیشتر نوشته بود که ظریف در پاریس گفته است  باید ۷۰۰ هزار بشکه نفت درروز بفروشیم .اجازه فروش حداقل ۷۰۰ هزار بشکه گام اول است و ایران می‌خواهد این رقم به ۱.۵ میلیون بشکه نیز افزایش یابد.

درخواست ایران برای اجازه ایالات متحده به هدف صادرات روزانه ۷۰۰ هزار بشکه نفت در حالی است که منابع صنعتی به رویترز گفته‌اند صادرات جمهوری اسلامی در ماه گذشته به ۱۰۰ هزار بشکه در روز سقوط کرده است.ایران قبل از خروج ایالات متحده از برجام روزانه ۲.۵ میلیون بشکه صادرات نفت داشت.اما هنوز معلوم نیست آیا واشنگتن حاضر خواهد بود که به صادرات روزانه حداقل ۷۰۰ هزار بشکه نفت ایران رضایت بدهد یا نه، ؟.