با افزایش نگرانی حکومت از خیزش مردمی، مقامات رژیم مردم را به جاسوسی علیه یکدیگر فرا می خوانند

با توجه به اعتراضات گسترده مردمی در ایران ، اکنون حفاظت اطلاعات وزارت دفاع حکومت به شهروندان روی آورده و آنها را به جاسوسی علیه مردم کشور دعوت می کند.

حفاظت اطلاعات وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با انتشار اطلاعیه ای در خبرگزاری ها و رسانه های وابسته به حکومت  و همچنین با ارسال پیامک به کاربران تلفن همراه در کشور، از مردم خواست تا با این نهاد تماس بگیرند و  گزارش‌های مرتبط (علیه افرادی که مخالف نظام فعالیت دارند  ) ، با این سازمان همکاری کنند.

در متن پیامک ارسالی از سوی حفاظت اطلاعات وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای همچنین آمده است: « سهم شما کارکنان و هموطنان عزیز در حفظ امنیت وزارت دفاع تماس با این شماره تلفن  می‌باشد. منتظر دریافت گزارش‌های شما هستیم. ستاد خبری حفاظت اطلاعات وزارت دفاع ج.ا.ا»

در ماه های اخیر اعتراض های مردمی د، تقریبا در همه رشته های معیشتی و مدیریتی، ابعاد گسترده تری به خود گرفته است.

روز گذشته (شنبه) مصادف با اول ماه مه و روز جهانی کارگر، تظاهرات زیاد در ایران روی داد که به کارگران محدود نمی شد، بلکه بازنشستگان، مالباختگان و طبقه مستضعف نیز در آن حضور داشتند. ماموران حکومتی، شماری از این افراد را بازداشت کردند، ولی در این مرحله بیم دارند که به یک سرکوب همگانی بپردازند.

در حال حاضر شمار شرکت کنندگان در هر رشته از تظاهرات، از چند ده نفر فراتر نمی رود. ولی این نگرانی در حکومت وجود دارد که اگر یک رهبری منظم به وجود آید که بتواند این تظاهرات پراکنده را همآهنگ سازد و به هم ارتباط دهد، بعید است که رژیم بتواند در برابر آن ایستادگی کند.

آقای منشه امیر تا کنون چند بار در ارزیابی های خود گفته است که در حال حاضر که اعتراض های مردمی، به طور پراکنده و در زمان های مختلف روی می دهد، سپاه پاسداران و نیروهای بسیج را قادر می سازد که هر یک را جداگانه سرکوب کنند. ولی اگر این اعتراض ها به صورت همزمان و در ده ها نقطه کشور روی دهد، سرکوب آن بسیار دشوار تر است. ولی برای رسیدن به چنین مرحله ای، به یک رهبری منسجم نیاز است که در حال حاضر هنوز وجود ندارد.

در سال های نخستین انقلاب که هنوز روح الله خمینی از محبوبیتی برخوردار بود، رژیم مردم را تشویق می کرد به جاسوسی علیه یکدیگر بپردازند. خمینی حتی احزاب سیاسی را علیه یکدیگر تحریک کرده بود و آنان را به نوبت به جان یکدیگر انداخت، و آن گروه ها را یکی پس از دیگری از صحنه خارج ساخت.

در آن دوران، خمینی حتی دانش آموزان دبستانی را تشویق می کرد علیه والدین خود جاسوسی کنند و اگر آنها مشروب می خورند و یا دستگاه ویدیو در خانه دارند، به مقامات خبرچینی کنند.