با شدت گرفتن اعتراض ها علیه حجاب، معصومۀ ابتکار: «حجاب را بر دختران دانش آموز تحمیل نکنید»

در همان حال که حکومت در ماه های اخیر بر شدت کارزار خود برای تحمیل حجاب اجباری افزوده است، اکنون یک مقام ارشد دولت روحانی می گوید که باید نباید دختران دانش آموز را مجبور به رعایت حجاب کرد.

معصومه ابتکار معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده در این رابطه گفت: امروزه دختران نمی‌توانند در پارک‌های عمومی مانند پسران ورزش کنند که یکی از دلایل آن اعتقاد ما به حجاب است. چرا که حجاب جزو شئون اسلامی و قانون کشور ماست.

وی افزود: برخورد منفی با این موضوع درست نیست بلکه باید برخورد مثبت داشته باشیم و با تأسیس پارک‌های بانوان شرایط و فضای مورد نظر را فراهم کنیم. همچنین یکی از وظایف ما این است که فضا‌های آموزش‌وپرورش را به‌ گونه‌ای طراحی کنیم که دختران بدون حجاب در مدارس حضور یابند.

حکومت ایران با ایجاد مراکز سربسته و محدود با نام های بوستان بانوان و مراکز قلعه مانندی با نام مراکز فرهنگی و اسلامی که راه به بیرون ندارد و کاملا تحت نظر است می کوشد نسل جوان را مورد شستشوی مغزی قرار دهد و آنان را به اطاعت از سیاست های کهنه و تعصب گرایانه رژیم بکشاند. ولی مخالفت با حجاب اجباری، روز به روز در ایران گسترده تر می شود .

معصومه ابتکار گفت: حجاب در برابر نامحرم واجب است. در مدارس ما نامحرم وجود ندارد و طراحی مناسب ساختمان بدون اشراف در آموزش‌وپرورش به دختران اجازه می‌دهد که بدون حجاب در کلاس درس حضور یابند و به ‌راحتی ورزش کنند.

نعیمه اشراقی نوه خمینی که هم اکنون در کانادا زندگی می کند پیشتر نیز در گفتگو با سایت جماران، گفته بود:  به چادر علاقه ندارد و چادر در خانواده‌اش، مسئله‌ای سمبلیک است.

وی با برداشتن حجاب از حق خودش  در کشور کانادا گفته بود: من به حجاب اعتقاد ندارم ای کاش زنان ایرانی هم حق حجاب اختیاری داشتند .

3 دیدگاه‌

  1. ای معصومه مزدور، تو ما نند سپاه پاسداران و ملاها تروریست، دزد و دروغگو هستی. ایران ماکشور شماها نیست. چهل سال است که ایران را متلاشی کرده اید.

  2. سؤال این است که آیا دختره ایشون در امریکا در پارکی ورزش میکنه که فقط خانم ها در آنجا اجازه دارند
    یکی از رند ترین موجوداته زمینه این بشر!!!

  3. دقیقاً زمانی که حالِ رژیم را بد میبینند، سخنان شیرین و ملّت پسند میزنند۰ به یاد دارم که دختران و زنان جوان و زیبا رُخ را ھنگام انتخابات برای تبلیغات به خیبانھا می آوردند۰

Comments are closed.