با وجود قربانی شدن شش میلیون یهودی در فاجعه هولوکاست،هنوز اما انکارگران هولوکاست و یهودستیزان در میان ما هستند

بیست و هفتم ژانویه یادروز قربانیان هولوکاست است که از سوی سازمان ملل متحد نامگذاری گردیده و هر ساله که گرداگرد جهان مراسم هایی به یادبود و گرامیداشت قربانیان برگزار می گردد.

قطعنامه ۶۰/۷ که روز ۲۷ ژانویه را به عنوان روز جهانی یادبود هولوکاست مطرح کرد، از همه کشورهای عضو سازمان ملل متحد می‌خواهد که به خاطر احترام به قربانیان هولوکاست به این روز احترام بگذارند و برنامه‌های آموزشی مربوط به تاریخ هولوکاست را برای جلوگیری از تکرار [نسل‌کشی] تشویق می‌کند. هر گونه انکار هولوکاست را به عنوان یک رویداد رد می‌کند و هرگونه تحریک، آزار و اذیت یا خشونت علیه افراد یا جوامع بر اساس مبانی نژادی یا اعتقادات مذهبی را محکوم می‌کند. این سازمان همچنین خواستار حفظ و نگهداری مکانهای مربوط به هولوکاست شامل اردوگاه‌های مرگ نازی، اردوگاه‌های مراقبتی، اردوگاه‌های کار اجباری و زندان‌ها شده‌است و همچنین برای ایجاد یک برنامه تبلیغاتی و بسیج جامعه برای یادآوری و آموزش هولوکاست فراخوان داده‌است.

با این وجود شوربختانه هستند هنوز افرادی که به اشکال مختلف نه تنها هولوکاست و قربانی شدن حدود شش میلیون یهودی را انکار می کنند بلکه با دروغ پردازی و وارونه جلوه دادن حقایق درباره یهودیان یهود ستیزی می کنند که در جریان حمله وحشیانه گروه تروریستی حماس و کشتن زن و کودک و مرد یهودی در هفتم اکتبر شاهد آن بوده و هستیم.

در این راستا آقای منشه امیر سال ۲۰۲۲ در یک رشته گفتگوها و پرسش و پاسخ ها با نام:انکارگران هولوکاست به ریشه انکارگری هولوکاست و همچنین یهود ستیزی پرداختند که با توجه به یادروز فاجعه هولوکاست بار دیگر این رشته گفتگوها را بازنشر می دهیم که هرچه بیشتر در این راستا آگاهی رسانی کرده باشیم.

لینک بخش های مختلف برنامه: انکارگران هولوکاست