با وجود همه گیری کرونا در ۲۵ استان ایران ،و  افزایش ۴۸ درصدی جان‌باختگان؛ محدودیت تردد در شب‌های قدر لغو شد

علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد مقابله با کرونا، امروز (شنبه) اعلام کرد که مراسم شب قدر و نماز عید فطر در شهرهای زرد و آبی در فضای سربسته و در شهرهای قرمز و نارنجی در فضای باز می‌تواند برگزار شود.

این در حالی که شیوع کرونا در ۲۵ استان ایران صعودی است و شمار جان‌باختگان،بیش از ۴۸ درصد شده است .اما حکومت  محدودیت تردد در شب‌های قدر لغو و برگزاری نماز عید فطر را آزاد اعلام کرد.

رئیسی گفته است که محدودیت تردد شبانه در شب‌های قدر لغو شده است.

پس از موج چهارم کرونا در ایران دولت از ۲۰ فروردین محدودیت‌هایی را به مدت ۱۰ روز اعلام کرد و در اکثر استان‌ها این محدودیت‌ها تمدید شده است.

این مقام ارشد ستاد مقابله با کرونا همچنین اعلام کرد که شیوع کرونا در ۲۵ استان صعودی و در هفت استان تهران، خراسان رضوی و شمالی، گلستان، لرستان و همدان “به شدت صعودی” است.

در همین حال بر اساس گزارش وزارت بهداشت در ۲۴ ساعت گذشته  ۳۷۴ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند  و ۱۸ هزار و ۲۳۰ بیمار جدید شناسایی شدند.

خانم سیما لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، نیز گفت که در هفته گذشته تعداد بیماران حدود ۱۷ درصدی و تعداد جان‌باختگان ۴۸ درصد افزایش یافته است.

این در حالی که پیش از سفرهای نوروزی تعداد جان‌باختگان روزانه کرونا حدود ۸۰ نفر و تعداد مبتلایان حدود هفت هزار نفر بود. تعداد فوت‌شدگان پس از این سفرها به حدود ۴۰۰ نفر و در یک روز نیز به ۴۵۳ نفر رسید.

رئیسی ، سخنگوی ستاد مقابله با کرونا همچنین نسبت به ورود ویروس شناسایی شده در هند به ایران از طریق استان‌های شرقی هشدار داد.

حسن روحانی، هم امروز در جلسه هیات دولت گفته است که  اگر این ویروس وارد کشور شود، مشکل بزرگی پیدا می‌کنیم».

همزمان  سعید نمکی، وزیر بهداشت ایران، نیز خواستار لغو پروازهای مستقیم و غیرمستقیم از هند به ایران شد.

محمد حسن ذیبخش، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری، نیز اعلام کرد که پرواز‌های هند و پاکستان از ساعت بامداد فردا ( یکشنبه) ممنوع می‌شود.

عبدالرضا رحمانی فضلی، فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، نیز در نامه‌ای به وزیر راه و شهرسازی، هرگونه تردد مستقیم یا غیرمستقیم مسافر و کالا به هندوستان را تا اطلاع بعدی ممنوع اعلام کرد.