با پیروزی دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان، پرزیدنت ترامپ در ادامه سیاست های داخلی، و تا حدودی خارجی، مشکل خواهد داشت

دونالد ترامپ نتیجه انتخابات را موفقیت برای دولت خواند

نظرسنجی هایی که پیش از انتخابات میان دوره ای در ایالات متحده انجام شده بود، تا حدود زیادی درست در آمد و دموکرات ها توانستند اکثریت در مجلس نمایندگان را از جمهوریخواهان سلب کنند و در مجلس سنا نیز به حفظ کرسی های خود ادامه دهند.

به گفته آگاهان، با آنکه دولت پرزیدنت ترامپ توانسته است اکثریت جمهوریخواه را در سنا حفظ کند، ولی از دست دادن اکثریت در مجلس نمایندگان، ممکن است او را در اجرای سیاست های داخلی و حتی بین المللی با مشکل روبرو سازد.

اکنون تحلیلگران مشغول بررسی این موضوع هستند که از دست دادن اکثریت در مجلس نمایندگان، تا چه حد می‌تواند بر سیاست پرزیدنت ترامپ علیه حکومت ایران و بازگشت تحریم ها موثر باشد و یا بر روند صلح اسرائیلی – فلسطینی تاثیر بگذارد.

از جمله نتایج بی سابقه انتخابات، راه یافتن چند چهره جدید به مجلس نمایندگان است که یکی از آنها بانویی است که والدین او فلسطینی می‌باشند و در شهر رام الله در کرانه باختری زاده شده اند. همچنین برای نخستین بار یک بانوی مسلمان نیز به مجلس نمایندگان راه یافته است. همچنین چند سیاستمدار در میان سیاهپوستان و زادگان کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین نیز در بین پیروز شدگان هستند و در مجموع می توان گفت که چهره مجلس نمایندگان تا حدودی تغییر یافته است. یک بانوی ایرانی‌زاده نیز به نام آنا اسکمانی وارد مجلس ایالتی فلوریدا شده است.

خانم الهام عمر نخستین زن مسلمان در مجلس نمایندگان و جارد پلیس نخستین همحنسگرا در سمت فرماندار ایالت

با مشخص شدن نتایج اولیه شمارش آرا در انتخابات کنگره آمریکا در این دوره نمایندگانی با پس زمینه و خصوصیات نژادی و فرهنگی متنوع تری به این مجلس راه یافتند.

در میان تازه انتخاب شده گان دو زن مسلمان یک بومی آمریکایی و یک زن ۲۸ ساله ایرانی دیده می‌شود که جوانترین عضو کنگره تا این زمان هستند.

 

همچنین یک زن آمریکایی ایرانی تبار نیز به عضویت مجلس نمایندگان ایالات فلوریدا انتخاب شده است.

نانسی پلوسی رئیس سابق مجلس نمایندگان که انتظار می رود با کسب اکثریت توسط دمکرات ها بار دیگر به این سمت برسد گفته است که موفقیت این حزب در انتخابات اخیر مکانیزم نظارت بر قوا را پیش میبرد.

حزب جمهوریخواه، حزب رئیس‌جمهوری اکثریت خود در مجلس نمایندگان را پس از هشت سال از دست داد اما توانست اکثریت خود در سنا را افزایش دهد.

دونالد ترامپ نتیجه انتخابات را موفقیت برای دولت خواند.

از دست دادن اکثریت جمهوری‌خواهان در انتخابات میاندوره آمریکا امری عادی بوده است و گاه از آن به عنوان یک لایحه اعتراضی مردم نسبت به سیاست‌های دولت نام برده می‌شود.

رهبران حزب جمهوری خواه گفتند که در مقایسه با بعضی انتخابات میان‌دوره‌ای در گذشته از جمله انتخابات اولین دوره ریاست جمهوری باراک اوباما، نتیجه این انتخابات دلگرم کننده بوده است.

در آن انتخابات حزب دموکرات و آقای اوباما در کسب کرسی‌های مجلس نمایندگان شکست سنگینی خوردند.

با از دست رفتن اکثریت جمهوری‌خواه در مجلس نمایندگان، دونالد ترامپ در دو سال باقیمانده از این دوره ریاست جمهوری خود را در پیشبرد سیاست‌های خود به خصوص در زمینه های اقتصادی و اجتماعی داخلی با مقاومت بیشتری از سوی کنگره روبرو خواهد شد.

خانم آنا اسکمانی ایرانی زاده که به مجلس ایالتی راه یافت

 

یک دیدگاه

Comments are closed.