پس از هفته های تعطیلی نماز جمعه در ایران افراطیون مذهبی ایران اعتراض کردند و خواهان برگزاری دوباره نماز جمعه شدند.امام جمعه تبریز اعلام کرد که ممکن است، نماز جمعه از این هفته در استانهای سفید برگزار شود.
آخوند محمدعلی آل هاشم، گفت: احتمال بازگشایی نماز جمعه از این هفته در برخی استانهای جنوبی وجود دارد و به دنبال آن در برخی از شهرهای استان که وضعیت سفید اعلام شوند، نماز جمعه دائر خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه اصراری برای بازگشایی نماز جمعه نداریم، گفت: رعایت پروتکلهای بهداشتی و سلامتی مردم از هر موضوعی مهمتر است.
آخونداحمد علمالهدی، نماینده علی خامنهای و امام جمعه مشهد و شماری از امامان جمعه از تعطیلی نماز جمعه انتقاد کرده و گفته اند نماز جمعه در “هیچ شرایطی نباید تعطیل شود.”
هم چنان که امار فوتی های ناشی از کورونا بالا میرود، مصرف بالای الکل صنعتی در ایران قربانی می گیرد.محمدجواد مرادیان، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی فارس گفت: از ابتدای شیوع کرونا تا صبح امروز۷۸۶ نفر در استان فارس دچار مسمومیت الکل شدهاند.پیشتر نیز، کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت نیز شمار قربانیان ناشی از مصرف الکل صنعتی در ایران را بیش از ۷۰۰ نفر اعلام کرده بود.
یک عضو هیات علمی موسسه پژوهشهای بازرگانی گفت: اقتصاد ایران در سال جاری یکی از بدترین شرایط خود را تجربه خواهد کرد.
علی دینی ترکمانی، افزود: علاوه بر کاهش صادرات نفت به زیر ۵۰۰ هزار بشکه در روز و تأثیر جدی آن بر درآمدهای دولت، سه اتفاق دیگر، در تقریبا دو، سه ماه اخیر رخ داده است که وضع دخلوخرج دولت را بدتر میکند. با افزایش نرخ دلار و قرار گرفتن آن در کانالهای بالاتر و حتی حرکت به سمت تکرار بالاترین رکورد پیشین یعنی ۱۹ هزار تومان در سال ۱۳۹۷، تورم بیشتر خواهد شد.
ترکمانی گفت: فقط یک اتفاق مثبت مانند شُل شدن تحریمها و تأثیر واقعی و روانی آن میتواند مانع چنین حرکتی بشود. این نیز با توجه به شواهد فعلی بعید است رخ بدهد. بنابراین احتمال افزایش نرخ دلار بیشتر است.
وی افزود: افزایش کسری بودجه به مبالغی بیشتر از آنچه قبلا در حدود حداقل ۱۵۰ هزار میلیارد تومان پیشبینی میشد، افزایش مخارج جاری بر اثر کرونا و کاهش درآمدهای نفتی، کسری بودجه را بیشتر خواهد کرد. این نیز با توجه به ماهیت نقدینگی تورمزا در اقتصاد ایران، تورم را تشدید خواهد کرد. نوداقتصادی
هم چنین سعید اکبری، رییس عملیات هوانوردی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی حکومت نیز ازکاهش ۸۸ درصدی پروازهای عبوری بر فراز ایران در پی شیوع کُرونا خبرداده و گفت: با شیوع کُرونا پروازهای عبوری از آسمان ایران از ۹۰۰ پرواز به ۱۱۰ پرواز کاهش یافته و صنعت هوانوردی را با چالش بزرگی روبهرو کرده است.
وی افزود: درآمد شرکت فرودگاهها وابسته به ارائه خدمات به پروازهای عبوری و خدمات فرودگاهی است که در دو ماه اخیر با چالش کمبود منابع مالی و درآمد روبهرو شده و حتی در پرداخت حقوق به کارکنان نیز تاثیر گذاشته است.
Comments are closed.
خدا کنه حداقل این ویروس یه سال طول بکشه که درمان بشه. اینا دیگه نتونن حرف مفت و چرت و پرت به مردم بگن. تا اون موقع هم سرنگون بشن البته اگه اروپا بهشون وام بده که هیچی.