برلین، به پایتخت یهودستیزی اروپا تبدیل شده است

تظاهرات ضداسرائیلی «روز قدس» در برلین، ژوئن ۲۰۱۸

دولت آلمان، درسالهای اخیر، به صدها هزار مهاجر یهودستیزی که از کشورهای مسلمان، بدون هیچ گزینشی وارد آلمان شده اند، اجازه اقامت داده است.

البته کسانی که عادت دارند شهر مالموی سوئد را از مراکز مهم یهودستیزی در اروپا بدانند، در اشتباه نیستند. مالمو هنوز از پدیده شوم یهودستیزی رنج می برد. یهودستیزی در مالمو به صورت عمده، از بخش‌های جامعه مسلمانان می‌آید. اما مرکز پژوهش و اطلاعات یهودستیزی در برلین (RIAS) گزارشی را منتشر کرده است که می گوید در نیمه نخست سال ۲۰۱۸ میلادی، ۵۲۷ رویداد یهودستیزانه در شهر برلین پایتخت آلمان ثبت شده است.

این آمار شامل ۱۸ حمله، ۲۱ اقدام خرابکارانه و ۱۸ مورد تهدید یهودیان است. در بازه زمانی مشابه در سال پیش از آن، ۵۱۷  مورد به ثبت رسیده بود.

یک گزارش پلیس برلین در ماه مارس ۲۰۱۸ میلادی، حاکی از آن است که جرائم مربوط به یهودستیزی در پایتخت آلمان، طی سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷، دو برابر شده است.

مقامات پلیس برلین به روزنامه تاگس اشپیگل گفته‌اند، افزایش یهودستیزی در آن شهر، با افزایش شمار مهاجرینی که از خاورمیانه می آیند مرتبط است.

اکثر این مهاجرین، مسلمانانی هستند که به شکل پناهنده وارد آلمان شده اند.

«فلیکس کلاین»، کمیسر ویژه مبارزه با یهودستیزی در دولت آلمان، معتقد است که آمار ارائه شده از طرف مرکز پژوهش‌ها و اطلاعات یهودستیزی در برلین، بر این احساس یهودیان آلمان که شمار مسلمانان درگیر در حوادث یهودستیزانه، بسیار بیشتر از آمار رسمی است، مهر تایید می زند.

در سپتامبر سال ۲۰۱۸ میلادی، دادستان ارشد «کلودیا وانونی»، به عنوان کمیسر مبارزه با یهودستیزی در برلین منصوب شد. وی کوشیده است که تعریف واحدی از یهودستیزی ارائه کند، چرا که در حال حاضر هر افسر پلیس، دادستان و دادگاهی، می تواند با توجه به نظرات و سلیقه خود تصمیم بگیرد که آیا یک عمل، به عنوان یهودستیزی تعریف می شود یا خیر.

این مقام آلمانی خاطر نشان می کند که بسیاری از قربانیان یهودستیزی به پلیس شکایت نمی کنند، زیرا معتقدند هیچ اقدامی در این زمینه به عمل نخواهد آمد.

یک مشکل خاص در زمینه یهودستیزی درآلمان، آزار و اذیت کودکان یهودی در مدرسه است. در حالی که بزرگسالان می توانند از حضود در مکان‌هایی خاص اجتناب کنند، کودکان باید به مدرسه بروند. یکی از شدیدترین مواردی که در سال ۲۰۱۷ گزارش شد، آزار و اذیت یک نوجوان یهودی در برلین بود که در رسانه ها با نام “اسکار میکالسکی” معرفی شد. برای محافظت از هویت او، نام این یهودی جوان را تغییر داده اند. او نه تنها مورد آزار و اذیت قرار گرفت، بلکه یک دانش آموز بزرگتر از او با اسلحه‌ای که شکل و شمایل اسلحه واقعی داشت، به سویش شلیک کرد. دانش آموزان آن مدرسه حدودا ۸۰٪ مسلمان هستند، که بیشتر آنها ترک و برخی نیز عرب می‌باشند.

هر سال، تظاهرات ضد اسرائیلی «روز قدس» نیز در برلین برگزار می‌شود. بعد از تظاهرات ضد اسرائیلی در ژوئن سال گذشته،  سناتور«آندریاس گیزل»، مسئول امور داخلی برلین، از حزب سوسیال دموکرات گفت: « اهداف این تظاهرات نفرت انگیز هستند، اما نمی توان یک تظاهرات را بر مبنای آنچه مردم فکر می کنند، ممنوع کرد».

در برلین، رویدادهای یهودستیزانه بسیارند که در اینجا تنها به معدودی از آنها اشاره می شود. دانشگاه علوم کاربردی برلین که در سال ۱۹۷۱ پایه‌گذاری شد، در سال ۲۰۰۹ به نام یهود ستیز مشهورآلمانی قرن هیجدهم و نوزدهم میلادی، «کریستین پیتر ویلهلم بویت» که خواستار قتل عام یهودیان شده بود و خود نیز این اتهامات را پذیرفت،  تغییر نام یافت.

لغو سخنرانی یکی از طرفداران بایکوت اسرائیل به نام «سعد آتشان» در موزه یهودیان برلین به دلیل اعتراض شدید سفیر اسرائیل در آلمان، و استخدام «هرناندز آگیلار»، همکار یک سازمان بریتانیایی مروج روز قدس در لندن، در مرکز پژوهشهای مبارزه با یهودستیزی در دانشگاه صنعتی برلین، از دیگر مواردی است که بر تبدیل برلین به  پایتخت یهودستیزی اروپا دلالت دارد.

 

2 دیدگاه‌

  1. من خودم با یه فلسطینی که در اردن زندگی می کرد و دانشجوی پزشکی بود بارها صحبت کردم.اسمش مایا بود. بقدری سرشار از نفرت بود می گفت دلش میخواد چندتا یهودی رو با دستاش خفه کنه. یادمه حتی می گفت بچه باشه. واقعا تعجب می کردم. اوایل رفتارش خوب بود ولی به محض اینکه این نگره کشتن حتی بچه ها رو نکوهش کردم و گفتم نباید اینجور بی رحم باشی، بقدری از من متنفر شد که حتی دشنام می داد به من. از اون موقع فهمیدم که اگرچه مشکل اسراییل و فلسطینی ها باید بین خودشون حل بشه و دخالت‌ها و اعمال تروریستی این بحران رو بیشتر کرده، ولی فهمیدم بعضی ها با این نگره نفرت، واقعا قابل تغییر نیستند. بدبخت مردم ایران که اموال و ثروتشون توسط رژیم شیطانی چپاول میشه و خرج چه کسایی میشه.

Comments are closed.