بر اساس آخرین آمار رسمی، شمار مبتلایان و تعداد جان باختگان در چند استان ایران افزایش یافته است

طبق تازه ترین آمار وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته  ۲۳۴  تن دیگر در ایران به کورونا مبتلا شده اند و ۶۴ هم جان خود را از دست داده اند. گرچه این ارقام، در مقایسه با هفته های پیش، کاهش نشان می دهد، ولی خود مقامات حکومت همچنان قاطعانه تاکید می کنند که خطر هنوز به طور کامل رفع نشده و در برخی استان های کشور، شیوع کورونا همچنان بسیار گسترده است.

بر اساس آمار رسمی، در مجموع آمار مبتلایان به ۱۲۶ هزار و ۹۴۹ تن رسیده و تعداد جان باختگان سطخ ۷۱۸۳ تن قرار دارد.

کیانوش جهانپور افزود: :   استان های خوزستان ، کرمانشاه، سیستان و بلوچستان و کهکیلویه و بویر احمد در وضعیت هشدار و قرمز قرار دارند.

علیرضا زالی سرپرست ستاد مقابله با کورونا در پایتخت، نیز هشدار داد:   تهران همچنان به عنوان یکی از کانون های اصلی آلودگی به ویروس کورونا در کشور تلقی می شود.  تاکنون بیش از ۱۵۰ بیمار جدید کرونایی در بخشهای عادی،بیمارستان های تهران  بستری شده اند و از نظر آماری تفاوت چشمگیری نسبت به روز قبل نداشتیم .

جمال عالمی نیسی، فرماندار اهواز نیز از افزایش آمار مبتلایان به کورونا در استان خوزستان خبر داد و گفت:  شمار مبتلایان به کرونا در این استان از مرز  هشت هزار نفر گذشته و شمار جان‌باختگان به ۳۸۰ تن  رسیده است.

دکتر محمودرضا مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه،نیز گفت: وضعیت کرمانشاه بحرانی است؛ از حدود ۲ هفته پیش، ‌موارد تست های کرونا در استان افزایش پیدا کرده و شاهد موارد مثبت بیشتری هستیم .این یک ‌زنگ‌خطرجدی برای این استان است.

وی افزود: وضعیت در کرمانشاه بحرانی و نگران کننده است .چون کرمانشاه تجهیزات و لوازم درمانی به اندازه کافی ندارد.

پرویز یزدان پناه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، نیز در این باره هشدار داد: «احتمال دچار شدن استان کهگیلویه و بویراحمد به سرنوشت کرونایی گیلان و مازندران در تعطیلات پیش رو خیلی زیاد است  و در صورتی که با پیک دوم کروناویروس در استان روبرو شویم، قدرت مقابله با انرا نداریم ما در  زمینۀ تخت های “آی سی یو” و متخصص ریه با کمبود مواجه هستیم».

حسین فرشیدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان، نیز گفت: « در یک ماه اخیر آمار مثبت کرونا در هرمزگان با یک شیب مشخص رو به افزایش است و  در حال حاضر با کمبود شدید پزشک و کادر بهداشتی به ویژه در روستاها مواجه هستیم و در بیمارستان های استان نیز با مشکل کمبود پرستار روبرو هستیم».

دکتر احمد هاشمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی، هم هشدار داد : شمار مبتلایان به کرونا در خراسان شمالی در هفتۀ اخیر روندی افزایشی به خود گرفته است .

ابوذر کوثری معاون استاندار سیستان و بلوچستان، نیز گفت: «در چند روز اخیر روند گسترش ویروس کرونا در شهرستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، صعودی و به وضعیت قرمز نزدیک شده است».

وی افزود: « زیرساخت‌های پزشکی و درمانی این منطقه نسبت به بسیاری از مناطق دیگر کشور ضعیف‌تر است و شرایط حوزه جنوب سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت خوبی نیست».

رضا کرد مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش در سیستان و بلوچستان نیز گفت: «افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در این شهرستان به شدت نگران کننده است و آمار مبتلایان کووید-۱۹ در شهرستان خاش به دلیل عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی و حضور در تجمعات اعم از عروسی، تشییع جنازه و پرسه و اماکن خرید افزایش یافته است».                                                          آرش نجیمی، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز با اشاره به احتمال طغیان دوباره کورونا در این استان هشدار داد و گفت:  ۵۰ درصد نسبت به هفته گذشته افزایش داریم، این زنگ خطری است که امکان دارد با مرگ و میر زیادی  مواجه شویم.