به تقلید از آمریکا: رژیم ایران درباره هلاکت قاسم سلیمانی، از ایالات متحده درخواست غرامت می کند

رژیم ایران اعلام کرد که خانواده قاسم سلیمانی قصد دارد علیه ایالات متحده که او را هلاک کرده، به دادگاه شکایت برد و خواستار پرداخت غرامت سنگین شود.

سخنگوی قوه قضائیه در این رابطه گفت: خانواده ایشان  از عاملان کشته شدن وی شکایت خواهند کرد.

ایالات متحده مسؤولیت هلاکت قاسم سلیمانی را به عهده گرفته، و حتی پرزیدنت ترامپ در سخنان شب گذشته خطاب به ملت آمریکا، نسبت به این اقدام افتخار کرد.

غلامحسین اسماعیلی در این باره گفت: اقداماتی هم در قوه قضائیه و هم در وزارت امور خارجه انجام داده شده است، و در عراق نیز پرونده‌ای تشکیل شده است و پیگیر آن هستیم. آنها هم جدی وارد رسیدگی شده و در دادگاه بین‌المللی هم پیگیری خواهیم کرد.

در شبکه های اجتماعی در واکنش به این خبر نوشته اند : خانواده های هزاران کودک و زن و مرد عراقی و سوریه ای را به قتل رسانده بود  باید داد خونخواهی شان را به چه محکمه ای برسانند . قاسم سلیمانی سالار قتل و کشتار و قاتل کودکان سوریه است.

برخی دیگر نیز نوشته اند : خانواده های جان باختگان ۱۵۰۰ نفر در اعتراضات آبان ، و همچنین سال های اعدام و کشتار ۶۰،۶۷ سالهای ۶۰ تاکنون از چه کسی شکایت کنند ؟و دادشان را بستانند

گفته می شود که شکایت علیه آمریکا به دادگاه، تقلیدی از شیوه قضایی سال های اخیر در ایالات متحده است که دادگاه های آن کشور در سال های اخیر، حکومت اسلامی ایران را به خاطر دخالت در ترور شهروندان آمریکایی در اسرائیل و دیگر کشورهای خاورمیانه، به پرداخت میلیاردها دلار محکوم کرده است. ولی در حالی که ایران دارای اموال و املاک زیادی در ایالات متحده بوده که همه آن ها به دستور حکومت مصادره شد، ایالات متحده جز ساختمان سفارت در تهران، اموال چندان دیگری در ایران ندارد.