به جای حضور دولت ،در کنار زلزله زدگان سی سخت ، هیئتی های حکومت به کمک آنان رفته اند

زمین‌لرزه ۵/۶ ریشتری ۵ روز پیش  در شهرستان دنا در کهگیلویه و بویراحمد موجب آواره شدن مردم بیش از ۷۵ روستا شد  و زندگی ۱۴ هزار انسان را مختل و  صدها خانه را به‌طور کلی تخریب کرد. اما خبری از دولتمردان روحانی برای کمک به این مردم نبود . مردم این منطقه با انتشار تصاویری از وضعیت کنونی شان از همه کمک طلبیدند اما تنها  هیئت‌های مذهبی در این منطقه به کمک  آسیب‌دیدگان رسیدند.

به گزارش رسانه های اجتماعی ، نیاز امروز مردم آسیب‌دیده این منطقه بیش از هرچیزی به سیستم گرمایشی است که بتواند فضای چادرها را گرم کند، همچنین به‌دلیل خسارت دیدن منازل، مواد غذایی از دیگر نیازهای زلزله‌زدگان است.

حسن روحانی پیشتر در جریان  زلزله در ترکیه در نخستین ساعات این حادثه فوری با ابراز همدردی با دولت و ملت ترکیه ، آمادگی حکومت  ایران را برای ارسال هر نوع کمک‌های امدادی و درمانی و یاری‌رسانی به مردم این کشور اعلام کرد و کمک های فراوانی را به این منطقه ارسال کرد. اما اکنون در چند کیلومتری پایتخت ایران مردم سی سخت دنا در شرایط سخت و دشواری بسر می برند.

یادآور می شود حدود سه سال پیش نیز  زلزله‌ای ٣/٧ ‏ریشتری در ١٠شهراستان کرمانشاه ،  ١۶٣٣ روستا و تخریب ٣۶هزار واحد مسکونی همراه بود و از آن روزها ‏نزدیک به سه‌سال می‌گذرد و زخم‌ها همچنان تازه‌اند. مردم سرپل ذهاب و روستاهای اطراف ان هنوز در کانکس زندگی می کنند و شماری نیز بیکار و بی خانمان و گروهی نیز در اثر فشارهای اجتماعی و اقتصادی دست به خودکشی زدند .

فشار شهرداری‌ها برای ترک ‏کانکس‌ها، قطعی آب و برق و گرفتن ضمانت، تعدادی از زلزله‌زدگان را با کانکس‌ها ‏راهی روستاها کرده. عده‌ای هم کانکس‌هایشان را به حاشیه ‌شهرها برده‌اند تا از نگاه ‏شهرداری دور باشند. برخی هم کانکس‌ها را فروختند و قرض کردند تا خانه‌ای رهن ‏کنند به امید زمینی که در ابتدای زلزله وعده داده شده بود.

محبت جمالی‌نیا، فرماندار سرپل ذهاب در واکنش به کانکس‌نشین‌های باقی مانده ‏گفته است : ۳۰‌درصد مستاجران خانه‌های تخریبی شهری در کرمانشاه در مناطق ‏زلزله‌زده همچنان کف خیابان زندگی می‌کنند .