به دنبال شلیک راکت از غزه به سوی خاک اسرائیل، جنگنده ها برخی مواضع نظامی تروریست ها را بمباران کردند

به دنبال شلیک راکت از غزه به سوی خاک اسرائیل، جنگنده ها برخی مواضع نظامی تروریست ها را بمباران کردند

مقامات اسرائیلی امروز (یکشنبه) یک بار دیگر به سازمان های ترور در غزه، که همچنان اسرائیل را تهدید می کنند،  هشدار دادند که با هرگونه اقدام تعرضی از جانب آن ها، با واکنش کوبنده اسرائیل روبرو خواهد شد.

این هشدار پس از آن انتشار یافت که شامگاه روز گذشته یک راکت از غزه به سوی خاک اسرائیل شلیک شد که کوتاه مدتی پس از آن، جنگنده های اسرائیلی به پرواز درآمدند و مواضعی را در غزه بمباران کردند.

در هفته های اخیر این چندمین بار بود که از داخل غزه به سوی خاک اسرائیل راکت پرتاب می گردید، که در هر مورد، با واکنش نظامی روبرو شد.

اعلام شد که جنگنده های اسرائیلی، در جریان حمله دیروز، شماری از هدف های نظامی در غزه را منهدم کردند، ولی در عین حال به تدارکات زیرزمینی سازمان های ترور نیز آسیب رساندند. ماهیت این هدف ها مشخص نشده، ولی آگاهان می گویند که سخن از عملیات مقدماتی برای حفر تونل از داخل غزه به سوی خاک اسرائیل بوده است.

بنیامین نتانیاهو در این هفته به سازمان های ترور هشدار داده بود که هرگونه تعرض آن ها، با ضربات دوبرابر و حتی چند برابر، روبرو خواهد شد.

در طول خط مرزی اسرائیل با غزه نیز در ساعات بعدازظهر پریروز (آدینه) دوباره هزاران نفر از اهالی غزه گرد آمدند و به آشوب پرداختند و در صدد برآمدند جدار مرزی را پاره کنند. فلسطینی ها می گویند که در جریان این آشوب ها دو تن از آشوبگران کشته شدند.

این حوادث در حالی رخ می دهد که یک هیات مصری به ریاست معاون وزارت اطلاعات آن کشور به غزه رفته و می کوشد سازمان های ترور را متقاعد سازد که به عملیات تعرضی علیه اسرائیل پایان دهند.

گروه های ترور فلسطینی، اسرائیل را متهم می سازند که به تفاهم های بدست آمده پیشین عمل نکرده است و از این رو آن ها به آشوب ادامه می دهند.

در گزارش های آمده است که آن ها به میانجی مصری گفته اند که اگر اسرائیل انتقال پول به غزه را امکان پذیر سازد و ماهیلگران حق داشته باشند تا فاصله بیشتری از ساحل دور شوند، حاضر است برای مدت چند روز از فرستادن بادکنک های انفجاری به سوی خاک اسرائیل خودداری کند.

اسرائیل ابراز آمادگی کرده امکان انتقال بودجه هایی را به داخل غزه بدهد که به سازندگی و آبادانی اختصاص یابد و نه آن که صرف پرداخت حقوق به تروریست ها و ادامه عملیات تعرضی شود.

برخلاف ادامه آشوب در غزه، نماز جمعه در مسجد الاقصی و صحن تپه مقدس در شرق اورشلیم، روز گذشته بدون حوادث خاص برگزار گردید. پیشتر ابراز نگرانی شده بود که با بستن درهای آهنین محوطه ای که در نزدیکی دروازه رحمت در تپه مقدس قرار دارد، بیم یک آشوب گسترده و اعتراض جهان اسلام می شد.

ولی تصور می رود که اسرائیل به درخواست دولت اردن تسلیم شده و به مسلمانان امکان داده در آن مکان نماز بگذارند.

دولت اردن به طور رسمی سرپرست اماکن اسلامی در صحن تپه مقدس در شرق اورشلیم می باشد.

در این میان، در شورای امنیت سازمان ملل در نیویورک، شب گذشته (آدینه) در یک نشست غیرعلنی، گفتگوهایی درباره روابط اسرائیل با حکومت خودگردان فلسطینی به عمل آمد که در آن، دولت کویت خواستار گردید که اسرائیل از کسر کردن حقوق پرداختی به تروریست های زندانی فلسطینی که توسط حکومت خودگردان، به آن ها و خانواده های آنان پرداخت می شود، خودداری ورزد.

حکومت خودگردان گفته است که به پرداخت مقرری ماهیانه به این زندانیان ادامه می دهد و اسرائیل در مقابل گفته است که همه مبالغ پرداختی از این نوع، از پولی که اسرائیل باید به حکومت خودگردان فلسطینی بازگرداند، کاسته خواهد شد.