ترامپ:حکومت ایران پس از برنده  شدن من در انتخابات ، در کمتر از یک ماه با آمریکا به تفاهم می‌رسد

پرزیدنت ترامپ، گفت در صورت پیروزی او در انتخابات ریاست‌جمهوری آبان ماه، حکومت  اسلامی به سرعت با ایالات متحده به تفاهم خواهد رسید.

ترامپ، در ادامه افزود: «اگر ما در انتخابات برنده شویم، ایران خیلی سریع با ما به توافق خواهد رسید. من فکر می‌کنم همان هفته اول این اتفاق بیفتد اما بگذارید بگوییم یک ماه، زیرا تولید ناخالص داخلی آنها ۲۵ درصد کاهش یافته و این رقم بی‌سابقه است و آنها دوست دارند دوباره کشوری موفق داشته باشند».

ترامپ در ادامه به دستاوردهای کشورش در زمینه ایجاد صلح در خاورمیانه اشاره کرد و با اشاره به میانجیگری آمریکا در توافق عادی سازی روابط اسرائیل و امارات متحده عربی، گفت: «کشورها صف کشیده‌اند و در یک بازه نسبتا کوتاه خواهید شنید که کشورهای دیگر نیز به آن ملحق شده‌اند و صلح در خاورمیانه برقرار خواهد شد».

او در ادامه افزود:  کشورهای بزرگ منطقه نیز به تفاهم عادی سازی روابط با اسرائیل خواهند پیوست «من با پادشاه عربستان سعودی صحبت کردم. ما تازه گفت‌وگوها را آغاز کرده‌ایم. آنها هم خواهند آمد».

ترامپ  گفت: «مهم‌تر از همه این است که فلسطینی‌ها نیز دوباره به جمع کشورهای مذاکره کننده با اسرائیل خواهند پیوست».

او با اشاره به  اقدامات دولت خود برای کاهش حضور نظامی آمریکا در خاورمیانه گفت ایالات متحده در حال کاهش نیروهای خود در عراق و سوریه است وتعداد نیروهای آمریکا در عراق در مدتی بسیار کوتاه به دو هزار نفر کاهش خواهد یافت.

پرزیدنت ترامپ در ادامه گفت:  «از ماه فوریه تاکنون هیچ جان‌باخته‌ای در افغانستان نداشته‌ایم و سال‌های زیادی بود که چنین اتفاقی نیفتاده بود. ما با طالبان و نمایندگان افغانستان بسیار خوب کنار آمده‌ایم. مایک پمپئو، وزیر خارجه، نیز به زودی عازم آنجا خواهد شد».

در ادامه این خبر امده است که مایک پمپئو، وزیر خارجه ایالات متحده  قصد دارد برای شرکت در گفت‌وگوهای صلح افغانستان به دوحه پایتخت قطر سفر کند.

پمپئو در توییتی مذاکرات صلح افغانستان را «لحظه‌ای تاریخی» خواند و گفت: «این بهترین شانس افغانستان برای پایان دادن به ۴۰ سال جنگ و خونریزی است».