انتشار تصمیم دادستان دادگاه بین المللی جنایات جنگی علیه اسرائیل، که مرکز آن در لاهه است، همچنان با ابراز خشم مقامات اسرائیلی روبرو می باشد. این کیفر خواست، اسرائیل را متهم می سازد که در عملیات نظامی سال های گذشته علیه حملات موشکی از غزه، و همچنین در دیگر اقدامات دفاعی خود در برابر ترور فلسطینی در غزه و کرانه باختری، مرتکب جنایات جنگی شده است. در این تصمیم به جنایاتی که ترور فلسطینی علیه مردم اسرائیل انجام داده و اسرائیل را ناچار به دفاع از خود کرده، اشاره ای نشده است و این در حالی که همه اقدامات اسرائیلی، واکنشی نسبت به جنایات فلسطینی بوده که زن و کودک را در اسرائیل هدف قرار داده و خواهان نابودی این کشور هستند.
خانم فانو بِنسُودا פאטו בנסודה دادستان دادگاه بین المللی در تصمیم خود به دادگاه توصیه می کند که دستور بررسی اتهامات وارده به اسرائیل را صادر کند و این اتهامات با دقت مورد رسیدگی قرار گیرد.
این تصمیم به دنبال شکایتی که حکومت خودگردان فلسطینی شش سال پیش علیه اسرائیل عنوان کرده که علت ظاهری آن، عملیات نظامی اسرائیل در نوار غزه، پس از آن بود که سازمان های ترور فلسطینی بیش از شانزده هزار راکت و موشک از غزه به سوی خاک اسرائیل و به هدف کشتن اهالی این کشور شلیک کردند و اسرائیل برای پایان بخشیدن به این تعرض طولانی، ناچار شد وارد غزه شود و برای منهدم کردن زیرساخت تعرضی سازمان های ترور به اقدامات لازم دست بزند.
حکومت خودگردان فلسطینی در شکایت خود به دادگاه بین المللی جنایات جنگی، ادعا کرده بود که بخش اعظم سه هزار نفر افرادی که در جریان عملیات دفاعی اسرائیل در غزه کشته شدند، افراد غیرنظامی بوده اند. گفتنی است که تروریست های فلسطینی فاقد اونیفورم می باشند و لباس عادی به تن دارند و در شرایط جنگی، نمی توان آن ها را از غیرنظامیان تشخیص داد. علاوه بر این، چریک های فلسطینی معمولا افراد غیرنظامی را سپر بلای خود قرار داده اند و بنابراین خودشان مسؤول اصلی این تلفات هستند.
موارد بسیاری وجود داشته و دارد که تروریست های فلسطینی، کودکان را به رویارویی با سربازان اسرائیل فرستاده اند تا کشته شوند و بتوان از آن بهره برداری تبلیغاتی کرد.
اسرائیل در دادگاه بین المللی لاهه عضویت ندارد و از همکاری با آن خودداری ورزیده، زیرا بر این باور است که اکثر قضات آن از کشورهایی هستند که با اسرائیل رابطه سیاسی ندارند و یا دشمن اسرائیل محسوب می شوند.
حقوقدان خانم فاتو بنسودا در صدور این گونه تصمیم ها پیشینه شناخته شده ای دارد. او از جمله علیه ایالات متحده به علت دخالت در جنگ های افغانستان و عراق تصمیمات مشابه گرفته بود که با خشم روبرو گردید و به رسیدگی گذاشته نشد.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل پس از شنیدن این تصمیم دادستان دادگاه، آن را کمال ستمگری و بی عدالتی نامید که چگونه ممکن است آن بانو از جنایاتی که ترور فلسطینی هر روز علیه اسرائیل مرتکب می گردد غافل می شود و عملیات دفاعی اسرائیل را “جنایات جنگی” نام می نهد.
تصمیم این بانوی دادستان، چند هفته پس از کشتار خونین تظاهرکنندگان ایرانی در اعتراض به گران شدن بنزین انتشار یافت.
مشاور حقوقی ارشد دولت اسرائیل، در باطل دانستن این تصمیم دادستان، به دو استدلال اشاره کرد: یکی آن که حکومت خودگردان فلسطینی، یک دولت و حکومت تمام عیار نیست که بتواند به این دادگاه شکایت برد و استدلال دوم آن است که اسرائیل در این دادگاه عضویت ندارند و نمی تواند مورد اتهام آن قرار گیرد.
حقوقدان بانو فاتو بینسودا که از این مشکلات قانونی ناآگاه نیست، در تصمیم خود، از دادگاه تقاضا کرده است که به او اجازه داده شود به تحقیقات گسترده و لازم برای بررسی میزان درستی ادعاها علیه اسرائیل دست بزند.
آگاهان حقوقی می گویند که خانم دادستان، با این تقاضا، در واقع می تواند که تصمیم گیری نهایی در مورد قانونی بودن اعلام جرم علیه اسرائیل به عهده قضات دادگاه محول گردد. ایالات متحده در مورد دو اتهامی که به آن کشور در مورد افغانستان و عراق وارد آمده بود، استدلال کرد که چون در دادگاه عضویت ندارد، اتهامات وارده را نامعتبر می داند و به آن ها پاسخ نخواهد گفت.
در اسرائیل، اکثر احزاب کشور این اقدام دادستان دادگاه بین المللی را مردود دانستند و در واشنگتن، مایک پمپئو وزیر خارجه ایالات متحده نیز آن را محکوم کرد و گفت که این دادگاه بهتر است به رسیدگی به ظالمان واقعی بپردازد.
تمام اروپایی ها نژاد پرست و یهود ستیزاند؛ فقط با چرب زبانی و ظاهر سازی نیت پلید خود را مخفی نگه داشته اند تا در فرصت مناسب زهر خود را بریزند.
هیچوقت به این استعمارگران که با همین دروغها ایران را به ویرانی کشیدند اعتماد نکنید.
من که کاملا گیج شدم از این همه تناقض در این دادگاهای اروپائی، از غزه با موشک به مردم اسرائیل حمله میکنن، در خیابان و مهد کودک و اتوبوس با قمه و چاقو ، کودک و زن و مرد و پیر اسرائیلی را میکشند، بمب میگذارند و صدها جنایت ضد بشری و بعد که ارتش و پلیس اسرائیل این زامبی ها را متوقف میکنند ، میشوند ناقض حقوق بشر ! در ایران از سال ۶۰ تا ۶۷ بیشتر از یکصد هزار جوان ایرانی بدون دادگاه و وکیل اعدام شده اند و در گورهای دست جمعی دفن شده اند ، آیا یکبار این دادگاه، یک محکومیت برای جمهوری اسلامی صادر کرده؟ از این تناقض در محکومیتها میتوان فهمید این دادگاه چقدر صالح است!