تلاشگر سیاسی کرد در سوئد: به ایوان خانه اش بمب پرتاب کردند. ممکن است کار عوامل رژیم ایران باشد

یکی از فعالین سرشناس کُرد و عضو رهبری حزب دمکرات مسیحی سوئد،که در سوئد زندگی می کند از سوءقصد به خود با پرتاب بمب دستی، توسط عوامل رژیم ایران به منزلش خبر داد.
او افزود: «اساس و پایه اینگونه حمله‌ها به وضعیت آشفته رژیم در داخل کشور و افزایش نارضایتی‌های مردم برمی‌گردد. حالا رژیم می‌خواهد این مسائل را با قتل حل کند. من واقعا نمی‌فهم شما چگونه فکر می‌کنید. آیا می‌خواهید آتش را با بنزین خاموش کنید. آیا فکر می‌کنید تصفیه مردم و اعدام من مسائل شما را حل می‌کند. آیا این شما را در غرب تقویت خواهد کرد؟»
سهیلا فورش کلهر، فعال کُرد ایرانی سوئدی گفت: «اوایل بامداد یک بمب آتش‌زا به ایوان خانه ام پرتاب کردند. آتش هنوز فراگیر نشده بود اما مواد سوزنده تمامی محیط ایوان را در بر گرفته بود».
او در ادامه افزود «طی دو روز متوالی، افرادی ناشناس با تلفن تماس می‌گرفته، من و خانواده‌ام را به دلیل فعالیت‌ها و افشاگری‌‌ام علیه رژیم ایران تهدید به مرگ می‌کردند، پس از آن فورا مورد حمله با بمب آتش‌زا قرار گرفتیم. من هیچ برداشت دیگری ندارم مگر این‌که رژیم حاکم بر ایران عامل و آمر این حمله باشد».
خانم فورش کلهر گفت: «من نه از این موضوع متعجبم و نه می‌ترسم، اما نگران امنیت فرزندان خود هستم. دختر بزرگ من که در آمریکا زندگی می‌کند و برای گذراندن تعطیلات تابستانی به نزد ما آمده، هنوز در حالت شوک قرار دارد».
این عضو رهبری حزب دمکرات مسیحی سوئد افزود: «پلیس بلافاصله خود را به محل رسانده و تحقیقات در این مورد را آغاز کرد و رد پای مطمئنی را در مورد افراد مشکوک یافته و امیدوار است که عاملین این حمله را رچه زودتر دستگیر کند».
سهیلا توضیح داد که «رژیم ایران گفته است ترتیب مرا خواهد داد. این چیزی است که آنها هر روزه مرا به آن تهدید می‌کنند. موش‌ها “عوامل ایران”شماره‌های مخفی دارند اما شماره تلفن من عمومی است.»
او گفت: «رژیم ایران می داند که من کجا زندگی می‌کنم. اگر شما خواننده این مطلب، زمانی شنیدید که من از بین رفته‌ام، بدانید که هیچکس از غیر رژیم مسئول نیست».
سهیلا کلهر فعال کورد اهل شهرستان گیلانغرب در استان کرماشان می باشد کە سال ٢٠١٠ اولین مرکز را برای یاری بە زنان پناهندە در سوئد راه اندازی و اکنون ٩ مرکز دارد و بە دلیل فعالیت های حقوق بشری و بشر دوستانە خود در سال ٢٠١١ جایزە قهرمان سوئد را بە دست آوردە است. وی همچنین در سال ٢٠١٢ جایزە سنبل بشریت و در سال ٢٠١٣ جایزە سفیر عشق و محبت را بە خاطر فعالیت های خود بە دست آوردە است.
یادآور می شود: عفت قاضی، یکی دیگر از فعالین کورد و دختر قاضی محمد، بنیانگزار حزب دمکرات کوردستان در ١۵ شهریور ماه ١٣۶٩ در شهر وستروس سوئد در اثر انفجار بمبی کە در نامە جاسازی شدە بود، بە شدت زخمی و پس از انتقال بە مراکز درمانی جانش را از دست داد.