تنها ۵ تخت خالی کرونا در خوزستان باقی مانده است؛ روند افزایشی فوتی‌ها در ۴۸ ساعت گذشته

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز گفت: «در خوزستان ۲ هزار و ۲۰۰ تخت عادی و ۴۵۰ تخت آی سی یو، به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص یافته است که در حال حاضر ۲ هزار و ۱۹۵ بیمار در تخت‌های عادی و ۴۵۰ بیمار در بخش‌های ویژه بیمارستان‌های خوزستان بستری هستند».

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان گفت: «در ۲۴ ساعت گذشته تعداد مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌های استان خوزستان ۷ هزار و ۸۰۰ مورد بوده که رکورد جدیدی است. این تعداد مراجعه‌کننده نسبت به سه هفته قبل تقریبا چهار برابر شده است».

به گزارش ایسنا، وی افزود: «در ۲۴ ساعت گذشته ۴۷۱ بیمار در بیمارستان‌های خوزستان بستری شدند و این در حالی است که تعداد ترخیصی‌ها از بیمارستان‌ها روزانه نصف این عدد است یعنی روزانه ۳۰ تا ۵۰ درصد بیمار ماندگار در بیمارستان‌ها داریم و به تعداد بیماران بستری افزوده می‌شود».

ابول‌نژادیان ادامه داد: «این آمار در خوزستان که ۵ هزار تخت بیمارستانی دارد و تنها درصدی از این ظرفیت را می‌تواند به کرونا اختصاص دهد و بخشی از بیمارستان‌ها نیز باید به دیگر بیماران خدمات ارائه دهند، بسیار زیاد است».

وی گفت: «با توجه به این شرایط مجبور شدیم بیمارستان‌های خصوصی را نیز وارد چرخه کرونا کنیم. در حال حاضر چهار بیمارستان خصوصی اهواز برای پذیرش بیماران مبتلا به کرونا اعلام آمادگی کرده‌اند که در دو بیمارستان کار پذیرش بیماران آغاز شده است و پذیرش در دو بیمارستان دیگر نیز در یکی دو روز آینده شروع می‌شود».

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز افرود:  «یکی دو طبقه از بیمارستان سوانح سوختگی اهواز و بیمارستان آیت‌الله طالقانی قدیم نیز دوباره وارد چرخه کرونا شده‌اند. همه این ظرفیت‌ها، ۲۰۰ تا ۳۰۰ تخت برای ما ایجاد می‌کنند در حالی که بار بیمارستان‌ها روز به روز بیشتر می‌شود و شاهد ساده‌انگاری و بی‌تفاوتی مردم نسبت به این گزارش‌ها هستیم و صحبت‌های ما جدی گرفته نمی‌شود».

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز با اشاره به تاثیر منفی افزایش مراجعات به بیمارستان‌ها در ارائه خدمات به بیماران، گفت: «تا دو روز پیش، روزانه حدود ۱۳ تا ۱۵ مورد مرگ ناشی از کرونا در استان خوزستان داشتیم. این آمار در هفته قبل، کمتر از ۱۰ مورد بود اما در ۴۸ ساعت گذشته ۲۱ مورد و در ۲۴ ساعت گذشته ۲۹ مورد فوت ناشی از کرونا داشته‌ایم».

وی افزود: «بین افراد فوت‌شده، جوانان ۲۵، ۲۴، ۳۴، ۳۷ و ۳۸ ساله نیز بوده‌اند. همه این افراد، کسانی بودند که تصور می‌کردند به کرونا مبتلا نمی‌شوند یا به نوع خفیف بیماری مبتلا می‌شوند اما کرونا به کسی رحم نمی‌کند و با کسی شوخی ندارد».

ابول‌نژادیان بیان کرد: «هنوز این موج بیماری در خوزستان به قله نرسیده و روند، افزایشی است. استان‌هایی که از یک ماه قبل درگیر این موج شده‌اند نیز هنوز به قله نرسیده‌اند و همچنان روند صعودی است».

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز افزود: مردم اگر به فکر کادر درمانی نیستند به فکر سلامتی خود باشند زیرا در صورت ابتلا، ما در ارائه خدمات دچار مشکل هستیم. در بسیاری از استان‌های دیگر کتابخانه‌ها و نمازخانه‌ها به محل بستری بیماران مبتلا، تبدیل شده‌اند و ما از این وضعیت نگران هستیم».